Magazin

Cum stai cu banii in luna august, in functie de zodia ta

Publicat: 26 iul. 2013

Nativa din Pesti are tendinta de a cheltui prea mult. Descopera ce ti-au rezervat astrele in materie de bani in luna august, in functie de zodia ta.

Leu (22 iulie – 22 august)
Pentru tine, calatoriile s-ar putea anunta profitabile in luna august. De asemenea, activitatile care presupun comertul sau tranzactiile sunt cele care iti pot aduce cele mai mari satisfactii. Pe de alta parte, Soarele in semnul tau te-ar putea face si mai atenta la imaginea ta si din aceasta cauza mai dispusa pentru cheltuieli care tin de frumusete si aspect fizic.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Luna august se anunta a fi buna din punct de vedere financiar. Poti primi beneficii, cadouri, bani in plus din diverse surse. Daca ai propria ta afacere, partea a doua a lunii va fi mult mai buna, pentru ca Soarele va intra in semnul tau.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
In principiu, luna august va fi buna pentru tine in ceea ce priveste banii. Pot sa apara, insa, unele neintelegeri legate de imprumuturi, datorii, facturi sau sume de bani pe care le primesti prin intermediul altora.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
In august nu vei avea probleme majore cu banii. Daca ai un comportament financiar responsabil, eviti cheltuielile si incerci sa nu depasesti o suma alocata, in special in vacanta, luna august poate fi profitabila si echilibrata.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Vei avea o sansa importanta in luna august. Aspectele astrale sunt foarte benefice. Ai idei de afaceri si de investitii, Marte si Jupiter fiind responsabile pentru dorinta ta de schimbare. Dar ai grija sa nu fii prea impulsiva, altfel ai putea sa pierzi.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Este foarte posibil sa faci o investitie importanta in luna august. Rezultatul iti va aduce un castig, ceea ce iti va spori si mai mult entuziasmul. De asemenea, poti cumpara ceva valoros, precum o masina, o masina sau un teren.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Luna august iti va aduce multe satisfactii profesionale, dar si financiar. Esti mult mai activa la locul de munca, in ciuda atmosferei generale de vacanta, ceea ce va fi cu siguranta pe placul superiorilor tai, care te vor rasplati.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Ai tendinta de a cheltui prea usor banii in luna august. Vacanta poate fi responsabila pentru asta. Nu uita ca trebuie sa-ti pastrezi resurse si pentru dupa concediu, altfel vei intra intr-un impas serios.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Luna august se anunta destul de agitata pentru tine, in ceea ce priveste sfera financiara. Totul tine cumva de casa, renovari, mutari sau investitii imobiliare. Dar toata aceasta agitatie nu te va epuiza degeaba. Vei avea posibilitatea sa-ti sporesti veniturile.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
In prima parte a lunii august nu vei sta prea bine cu banii. Cheltuielile de vacanta, aniversarile unor persoane dragi sau alte evenimente care te-au facut sa scoti bani din buzuna si-au spus cuvantul. A doua jumatate a lunii august va fi ceva mai buna pentru tine in plan financiar.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Luna august este una cruciala pentru tine, din punct de vedere financiar. Aspectele astrale indica o schimbare majora si posibilitatea unor castiguri foarte mari. Totul depinde de tine, cum abordezi situatia si cu cata prudenta iei decizii majore.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
In luna august poti face schimbari importante in ceea ce priveste finantele tale. Cariera ta se afla intr-o lumina buna si ai sansa de a initia un proiect menit sa-ti aduca mai multi bani.
sursa: eva.roloading...

Adauga un comentariu