Magazin

Cum stai cu banii in luna august, in functie de zodie

Publicat: 01 aug. 2012
Banii sunt o adevarata problema pentru cei mai multi dintre noi, iar astrele ne pot spune in „avans” ce ne asteapta la acest capitol. Descopera care sunt resursele tale financiare in luna august si daca vei reusi sa-ti suplimentezi veniturile.
Leu (22 iulie – 22 august)
Incepand din a doua saptamana a lunii august lucrurile vor sta mai bine pentru tine din punct de vedere financiar. Vei castiga mai multi bani si vei avea sansa sa recuperezi unele sume imprumutate.
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Trebuie sa-ti faci curaj si sa-ti ceri drepturile. Ai ceva bani de recuperat sau stii ca meriti mai mult decat ti se ofera, iar in luna august ai toate sansele sa-i obtii, cu conditia sa-ti iei inima-n dinti si sa ceri. Chiar daca nu-ti place sa fii insistenta si sa faci presiuni, va fi necesar sa te impui!
Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Dorinta de a castiga mai multi bani te va motiva in luna august mai mult decat de obicei. Vrei sa ai mai mult si iti consumi multa energie in lupta pentru castiguri materiale mai bune.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Daca ai tot avut probleme financiare in ultima vreme, in august ai toate sansele sa le depasesti. Acum este momentul sa rezolvi unele blocaje, piedici si probleme in ceea ce priveste banii.
Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Ai norocul de a castiga mai multi bani in luna august, dar sursele vor fi persoanele apropiate. Fie ca este vorba de un ajutor sau cadou din partea familiei, prietenilor, partenerului, fie primeste fonduri suplimentare de la diverse institutii.
Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Esti una dintre cele mai fericite native ale zodiacului in aceasta luna, cand vine vorba de bani. Cu Mercur care iti va finaliza miscarea retrograda in a doua saptamana a lunii si Soarele in casa banilor, succesul va fi de partea ta. Primesti bani prin intermediul unor persoane sau institutii.
Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
In aceasta luna rezolvi unele chestiuni financiare in favoarea ta, fie ca este vorba de o mostenire, o retrocedare sau recuperare. Si in ultima saptamana ai sansa de a castiga mai mult, de pe urma unei speculatii financiare.
Pesti (19 februarie – 20 martie)
Te straduiesti sa rezolvi problemele financiare in luna august, dar cu toate astea poti intampina si mai multe piedici. Unele cheltuieli neprevazute vin sa-ti inrautateasca situatia materiala, dar cu toate astea reusesti intr-un final sa le echilibrezi.
Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Intreaga familie se va implica in problemele financiare si va incerca sa le rezolve. Chiar daca un eventual imprumut ti se pare ca ar fi o idee buna, acum nu este momentul pentru asta. Ai putea declansa alte situatii neplacute.
Taur (21 aprilie – 21 mai)
Ai putea intampina unele probleme financiare in luna august, in special in prima saptamana. Odata ce Mercur isi va relua miscarea directa, incepand cu 8 august, situatia se va clarifica si vei reusi sa treci peste piedici.
Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Vei avea ceva mai multi bani in luna august. Nu vor fi castiguri mari, dar suficiente incat sa te binedispuna si sa-ti dea o stare de optimism. Este indicat sa nu faci speculatii pentru ca nu-ti vor aduce nimic bun.
Rac (22 iunie – 21 iulie)
Incerci in aceasta luna sa faci rost de bani si iti pui in practica ideile pe care le consideri salvatoare. Speculatiile imobiliare si tranzactiile care implica locuinta sunt destul de riscante.
sursa: eva.ro


loading...

Adauga un comentariu