Magazin

Cum susține ListaFirme.ro afacerea ta?

Publicat: 15 apr. 2020

Informația înseamnă putere! Probabil că multora acest lucru li se pare doar un clișeu verbal și mult mai puțini sunt cei apți să utilizeze informația în scop de afaceri. 

O afacere are două lucruri principale care o propulsează:

  • Modul în care îți alegi furnizorii;
  • Modul în care te promovezi în fața clienților.

Furnizorii trebuie să nu fugă cu banii tăi, să nu intre în insolvență și să încerce să obțină o reputație bună în ceea ce privește calitatea serviciilor și respectarea contractelor. Trebuie să verifici și să compari furnizorii înainte de a semna orice contract, iar aici ListaFirme.ro te ajută.

Clienții sunt bombardați cu informații contradictorii, nu mai sunt ușor de convins, refuză comunicarea și se imunizează la reclame. Din aceste motive comunicarea personală directă câștigă teren, iar pentru asta, o baza de date actualizată, segmentată pe domenii activitate pe care o poți filtra și sorta în funcție de diverse criterii, te ajută să mergi la țintă și să comunici doar cu cei care chiar au nevoie de serviciile și produsele tale. 

Este un moment dificil? “Beneficiezi acum și plătești după pandemie” este ceea ce ListaFirme.ro oferă acum celor care cred în eficiența folosirii unei baze de date actualizate și care vor sa câștige timp și resurse pentru afacerile întreprinse. Promoția vine in sprijinul firmelor cărora în această perioadă le este afectată activitatea. În acest mod acordăm încredere utilizatorilor care ne-au acordat la rândul lor încredere de-a lungul timpului.

În timp, ListaFirme.ro s-a adaptat continuu cerințelor utilizatorilor, reușind sa „construiască” cel mai cuprinzător si interactiv catalog de firme, multe dintre acestea  având istoric de pana la 18 ani.

Dacă ești sau nu utilizator ListaFirme.ro și vrei să îți continui proiectele de business, chiar și în perioada de pandemie fără să cheltui, alege promoția de urgență, propusă de ListaFirme.ro.

 
Adauga un comentariu