Tutoriale

Cum te abonezi la un blog?

Publicat: 11 aug. 2011

Abonandu-te la It.bzi.ro, vei primi automat fiecare articol nou pe care il public. Acesta este un mod foarte convenabil pentru tine, fiindca nu va fi nevoie sa vizitezi site-ul in fiecare zi ca sa citesti ce scriu.

Marele avantaj este ca, astfel, vei economisi mult timp si efort; tot continutul nou iti va fi livrat direct, gratuit, si tot ce ai de facut este sa-l citesti, atunci cand ai timp si chef.

Sunt doua moduri prin care te poti abona la It.bzi.ro:

1. Abonarea la feed-ul RSS. Poti citi ultimele posturi in feed reader-ul tau.

 

2. Abonarea prin e-mail. Posturile noi vor fi trimise direct in e-mailul tau.

Vreau ma abonez la feed-ul RSS

Foarte bine. Pentru a te abona la feed-ul RSS, tot ce trebuie sa faci este sa:

a) Sa iti faci un cont la un Feed Reader gratuit (cum ar fi Google Reader sau Bloglines). Bineinteles ca poti sa folosesti si desktop feed readers, pe care le instalezi la tine pe calculator, cum ar fi FeedDemon.

b) Vino inapoi la It.bzi.ro si apasa aici pentru a te abona la feedul meu (sau ai in sidebar, in partea de sus, un link unde te poti abona la feed)

c) Asta a fost tot. Acum tot ce trebui sa faci este sa-ti verifici feed reader-ul zilnic, ca sa vezi daca am mai scris ceva.

Vreau sa primesc articolele noi direct in adresa mea de e-mail

Nimic mai simplu. Da click aici (se va deschide in fereastra noua, deci ai grija daca ai popup blocker). O sa iti apara o pagina noua, cu un camp unde trebuie sa-ti introduci adresa de e-mail. Nu uita sa completezi CAPTCHA, adica literele alea care verifica daca esti real sau nu. Apoi apasa pe “Complete Subscription Request”.

Stai ca n-ai terminat! Verifica-ti adresa de e-mail, pentru ca o sa primesti un e-mail in care ti se cere sa dai click pe un link pentru a-ti verifica adresa de e-mail. Da click pe linkul acela si gata, ai terminat treaba. Esti abonat la VladBalan.com si o sa stii de fiecare data cand scriu ceva nou. In caz ca nu primesti e-mailul de verificare, verifica si folderul Spam/Bulk, ca e posibil sa intre acolo, din greseala.loading...

Adauga un comentariu