Telefoane mobile

Cum te imbogatesti din aplicatii pe mobil, fara sa stii programare

Publicat: 02 mai 2012

Ai o idee pentru o aplicatie? E utila si nimeni nu a mai gandit-o pana acum? E momentul sa iesi din anonimat! Si ce daca nu stii programare? O aplicatie te poate ajuta sa faci aplicatii pentru smartphone-uri si sa te imbogatesti.

Compania RadicalFlow, care a venit cu aceasta idee, crede ca in viitor are nevoie de $75.000 pentru a putea pune aplicatia pe App Store. RadicalFlow este o undealta de programare in HTML 5.

Este ca si cum ai deschide un PowerPoint sau o imagine goala in Photoshop si ai incepe sa desenezi ce vrei tu„, sustine compania.

Tu creezi interfata, adaugi butoane si actiuni, in timp ce RadicalFlow se ocupa cu treaba grea. Apoi, dupa ce construiesti aplicatia pentru iPod, iPhone ori iPad, compania te ajuta sa o publici fara sa obtii un Apple Developer account (cont apple pentru dezvoltatori).

Compania cere sprijin viitorilor utilizatori pentru a plati serverele, echipa de lucru si restul costurilor, si sustine ca planuieste sa se extinda si in sistemul de operare Android.

Aplicatie este creata de o echipa formata din 3 membri care spun asa: „Toata munca legata de RadicalFlow vine din nevoia noastra de a face viata mai usoara pentru noi toti”.loading...

Adauga un comentariu