Eveniment-Social

Cum va fi vremea in aceste zile, in Iasi. Temperaturile vor oscila toata saptamana

Publicat: 14 iul. 2019

Astazi, 15 iulie, la Iasi vremea va fi in general inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 13 grade Celsius si o maxima de 20 de grade Celsius. Se pot inregistra averse insotite de descarcari electrice, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat. Si spre seara pot aparea noi precipitatii, sansele fiind destul de ridicate.

Maine, 16 iulie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 14 grade Celsius si o maxima de 26 grade Celsius. Cerul va fi insorit, vantul va sufla moderat, iar sansele de precipitatii vor fi destul de reduse. Temperatura aerului se va mentine constanta spre mijlocul saptamanii. Astfel, miercuri, 17 iulie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 26 grade Celsius. Pot aparea averse izolate, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Joi, 18 iulie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 16 grade Celsius si o maxima de 27 grade Celsius. Vantul va sufla slab pana la moderat, in timp ce umiditatea aerului va fi ridicata.

Temperatura aerului va creste usor spre finalul saptamanii. Vineri, 19 iulie, iesenii vor avea parte de o vreme mult mai placuta. Se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 17 grade Celsius si o maxima de 30 grade Celsius. Cerul va fi mai mult insorit, vantul va sufla slab, iar sansele de precipitatii vor fi slabe.

Vezi si: Se strica vremea. Temperaturi scazute in aceste zile, la Iasi

Sambata, 20 iulie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 17 grade Celsius si o maxima de 31 grade Celsius. Pot aparea averse si furtuni izolate, in timp ce vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Duminica, 21 iulie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 18 grade Celsius si o maxima de 31 grade Celsius. Vantul va sufla slab, iar sansele de precipitatii vor fi destul de scazute fata de zilele precedente.
 

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit