Eveniment-Social

Cum vrea Gheorghe Nichita sa faca primul milion in 2013

Publicat: 03 ian. 2013
1
Primaria Iasi vrea sa vanda circa 930 de metri patrati de teren intravilan. Preturile estimate de municipalitate pentru cele trei suprafete ar urma sa aduca, in urma organizarii unei licitatii, venituri de cel putin 750 de mii de lei.
Suma, considera oficialii Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat (DAPPP) al Municipiului, ar putea sa creasca intrucat pretul de referinta este unul de pornire, iar formula aleasa pentru vanzare e licitatia cu strigare. Terenurile scoase la vanzare se afla unul in Pacurari pe soseaua Moara de foc, unul in Nicolina pe strada Vasile Urechia si unul in Copou, pe strada Vasile Conta.
„Doua dintre terenuri au suprafete mai mari de 300 de metri patrati si permit construirea unui imobil, asta portivit normelor urbanistice in vigoare. Vom vedea ce se va intampla la licitatia care este programata pe 22 ianuarie”, a precizat Letitia Palaga, sefa DAPPP. Potrivit informatiilor puse la dispozitie de municipalitate, terenurile sunt scoase la vanzare ca urmare a unor solicitari din partea unor privati.
Adauga un comentariu