Cancan

Cumnatul Marcelei Fota riscă să ajungă la închisoare. Dramele nu încetează pentru cântăreață de muzică populară

Publicat: 23 feb. 2021
Marcela Fota cu o frunza in mana
Cumnatul Marcelei Fota risca sa ajunga dupa gratii

Cumnatul Marcelei Fota riscă să ajungă la închisoare, iar viața cântăreței de muzică populară pare să nu se mai liniștească. După moartea soțului ei, acum fratele acestuia, primar într-o localitate gorjeana, risca să ajungă în spatele gratiilor.

Cumnatul cântăreței trebuie să se prezinte în fața magistraților unde va avea de înfruntat acuzațiile care îi sunt aduse.

Cumnatul Marcelei Fota riscă să ajungă la închisoare

Cornel Păpăroiu a fost trimis în judecată după ce porcurorii l-au acuzat că a fraudat alegerile locale din 2012. Procurorii au început cercectările după ce au constatat că exact înaintea alegerilor, în comună s-au mutat 222 de persoane în 13 locuințe.  În acel an, cumnatul cântăreței de la PSD a câștigat alegerile cu 800 de voturi, în detrimentul contracandidatului Aurel Stan de la PNL, cu 682.

Cu toate acestea, Cornel Pasaroiu nu este singurul care a apelat la aceste metode. Colegul lui de partid a apelat și el la același lucru. Fiecare dintre candidați, spun procurorii, și-a mutat rude, prieteni, cunoștințe, în speranța că vor pune ștampila la alegeri, acolo unde trebuie.

Aproximativ 526 de persoane s-ar fi mutat la Gherceșți în cinci luni, înainte de alegeri. Într-o perioadă, de la primărie se vizau chiar și 30 de vize de flotant pe zi. Așa se face că alături de cei doi politicieni, pe lista inculpaților se mai află și doi angajați ai Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Craiova, scris wowbiz.ro.

Cornel Păpăroiu i-a cununat civil pe Marcela Fota, sora Marianei Ionescu Capitanescu, și pe fratele lui, Minel Păpăroiu, cel care în urmă cu câteva zile a murit fulgerător, din cauza unui infract. Acum riscă închispare, următorul termen al procesului în care este judecat cumnatul Marcelei Fota fiind pe 12 ianuarie.

Marcela Fota, mesaj dureros la o lună de la moartea soțului ei

În urmă cu mai bine de o lună de zile, Marcela Fota a transmis un mesaj dureros după ce și-a pierdut soțul.

„Nu lăsa sufletul să moară oricâte ți s-ar întâmpla, iar dacă viața te doboară încerc să fac o lecție din ea”, a scris Marcela Fota.

Marcela Fota se căsătorise cu iubitul ei anul trecut, în luna februarie, după 13 ani de relație. Marcela Fota și soțul ei au împreună un băiețel.

În cursul zilei de ieri (28 decembrie n.r.), poliţişți din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova. Bărbatul în cauză a fost chiar soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota. În vârstă de 47 de ani, acesta nu a putut fi salvat nici după manevrele de resuscitare care au durat ore în șir.

Adauga un comentariu