Eveniment-Social

Cumpărăturile reîncep în MOLDOVA CENTER

Publicat: 18 mai 2020

Așteptarea a luat sfârșit! Începând din 15 mai 2020, magazinele din Moldova Center au reînceput activitatea și vă invită la cumpărături.

Trebuie doar să fiți atenți la noile reguli și să respectați măsurile de siguranță. Pe parcursul următoarelor zile veți fi întâmpinați la intrarea în centrul comercial de un reprezentant al firmei de pază care vă va scana temperatura corporală. Acțiunea este neinvazivă, la o distanță suficient de mare cât să nu aveți niciun disconfort în efectuarea cumpărăturilor în centrul comercial. Aveți doar răbdare preț de câteva secunde, cât durează citirea termometrului individual.

De asemenea, nu uitați să purtați masca facială! Este o masură obligatorie în aceste condiții și efortul dumneavoastra va fi apreciat de toți ceilalți clienți ai magazinelor, precum și de vânzătorii care vă așteaptă după același program general de funcționare: Luni – vineri: 09:00 – duminică 19:00 (excepțiile, precum Carrefour Market –  luni-duminică 09:00 – 21:00 – vor fi afișate la fiecare magazin în parte).

Este o perioadă diferită, de adaptări, în care cu toții ne informăm, căutăm soluții și devenim mai atenți la noutățile din zona comercială. 

La Moldova Center veți găsi în continuare magazinele dumneavoastră preferate, în care puteți să faceți cumpărăturile cu care v-ați obișnuit:

  • Bijuterii: Sevda, cu tradiție în metale nobile, simple sau cu diamante și alte pietre prețioase și semiprețioase; Fest, cu bijuterii din argint, atent meșșteșugite;
  • Modă și încălțăminte de sezon: Sofiaman – pijamale și haine de casă; Elmate – îmbrăcăminte elegantă și de zi pentru bărbați; Lorenzo – încălțăminte pentru femei și bărbați;
  • Servicii multiple: banca BCR, laborator foto și centru de copiere Fuji Film, casa de schimb valutar Casa Mara, magazinul Plafaria, florăria Tulip, preluări anunțuri – Evenimentul, ștampile și personalizări diverse – Trodat, accesorii gsm – GSM Rapid;
  • Alimentație publică și restaurante: Carrefour Market, Simigeria PETRU, cafeneaua The Beginning.

Elementele de baza ale zonei de retail sunt atenția la detalii, astfel încât clienții să se simtă în siguranță,  diverstitatea – cuvânt cheie pentru conceptul clădirii, și promovarea valorilor locale. Vă amintim că majoritatea magazinelor sunt afaceri de familie, mai mari sau mai mici, cu produse selectate de la furnizori tradiționali și preturi atractive.

Vă așteptăm cu siguranță în Moldova Center!

 
Adauga un comentariu