Magazin

Cunoaste-ti partenerul dupa ceea ce bea!

Publicat: 12 nov. 2011
1

Atunci cand mergi la prima intalnire, esti atenta sa gasesti toate indiciile care iti pot oferi anumite informatii despre persoana din fata ta.

Unul dintre factorii care te poate ajuta este reprezentat de bautura pe care alege sa o comande. Iata cam ce ar trebui sa intelegi din alegerea lui, potrivit Msn:

Whiskey si cola: aceasta este bautura barbatului care iese in oras intr-o zi a saptamanii, sigur pe el ca, oricat ar bea, a doua zi va reusi sa mearga la serviciu si sa se concentreze la maxim. Este o alegere foarte masculina si iti spune ca celui din fata ta nu ii place sa se joace, ci ii plac lucrurile serioase.

Vin: din experienta barmanilor rezulta ca barbatul care prefera vin este pasionat de cultura, arta si calatorii. Daca se grabeste sa comande ceea ce recomanda localul unde se afla, insa, s-ar putea doar sa ii fie teama sa nu dea gres cu altceva.

Bere light: cu cat este mai usoara berea pe care o bea, cu atat va putea sa consume mai multa fara sa se ameteasca, asa ca este clar ca ii place distractia. S-ar putea ca nici caloriile sa nu conteze prea mult pentru el, asa ca asteapta-te ca pe viitor sa-l vezi cu burtica.

Bere cu un continut mai mare de alcool: acesta este un barbat care bea bere pentru gustul ei, nu pentru a pierde timpul intr-un pub.

Gin tonic: aceste persoane sunt in general politicoase si rezervate, atat timp cat nu au gustat prea multe pahare de bautura.

Coniac: barbatul care alege coniac vechi de 5 ani este probabil o persoana rabdatoare, inteleapta, careia nu ii place sa grabeasca lucrurile. Barmanii spun ca, din ce au observat ei, acestia cauta mai mult o relatie serioasa decat o aventura de o noapte.

Redbull si votca: fie ca este la facultate sau pur si simplu adora sa se distreze, acest barbat nu este genul care sa isi faca griji de faptul ca a doua zi s-ar putea trezi fara sa-si aduca aminte ce a facut cu o seara inainte.

Martini: un asemenea barbat are bani si vrea sa iti arate acest lucru. Daca stie cu precizie ce vrea sa contina bautura, atunci s-ar putea sa fie foarte clar si cu cerintele pe care le are de la partenera. S-ar putea sa fie putin cam critic.

Cocteil tropical: s-ar putea ca aceste bauturi colorate si cu umbrelute sa para feminine, dar nu te lasa pacalita. Un barbat care alege asa ceva s-ar putea sa fie foarte sigur pe sine si sa nu-i fie jena sa aleaga ceva ce ar putea fi considerat ciudat.

Adauga un comentariu