Actualitate

Cupa Mondiala de rugby: Romania invinge Canada dupa un meci incredibil

Publicat: 06 oct. 2015
1

„Stejarii” au inceput bine jocul si dupa 5 minute au fost foarte aproape de a deschide scorul, insa un canadian ne-a oprit la citiva metri din drumul spre eseu.

Pina la urma cei care au marcat primii au fost canadienii, dupa 11 minute de joc prin Gordon McRorie, care a executat perfect o lovitura de pedeapsa de la 22 de metri.

Pe parcursul primei parti, Romania a jucat 10 minute in inferioritate numerica dupa ce Catalin Fercu a primit cartonasul galben, in minutul 19.

Primul eseu al partidei a apartinut Canadei prin DTH Van Der Merwe, care a profitat de bresele din apararea noastra. Canadienii au inceput repriza secunda tot cu un eseu.

Dupa 53 de minute, Romania a reintrat in meci prin eseul lui Macovei si transformarea lui Vlaicu. „Stejarii” au mai facut un eseu prin acelasi Macovei, in minutul 74, si tot Vlaicu l-a transformat. Cu doua minute inainte de final, Florin Vlaicu ne-a adus victoria prin transformarea unei lovituri de pedeapsa.

Victoria Romaniei e cu atit mai frumoasa cu cit echipa noastra a avut o revenire de senzatie, dupa ce a fost condusa cu 15-0.

Daca vom bate Italia, vom urca pe locul 3 si vom avea asigurata participarea la urmatorul Campionat Mondial!

Adauga un comentariu