Viata de cuplu

Cuplu surprins facand sex pe masina in mijlocul zilei: Cei doi pot fi vazuti de oricine foloseste un serviciu popular de navigati

Publicat: 05 oct. 2019

Un utilizator al serviciul Maps oferit de Google a suprins in imaginile de Street View un cuplu facand sex pe masina chiar in mijlocul zilei. Imaginea, surprinsa in Districtul Taiping din Taiwan pe strada Shantian, pare initial a prezenta un peisaj pitoresc.

insa, in timp ce camera se suceste, suprinde o masina parcata pe marginea drumului. La inceput, nimic nu pare iesit din comun, insa in momentul in care este surprinsa intreaga masina apare si scena fierbinte cu cei doi „protagonisti”.

Cei doi sunt dezbracati si par a sta sprijiniti de masina in timp ce se imbratiseaza.
Actul intim a fost suprins de un utilizator de social media care a anuntat pe o platforma online: „Ma uitam pe Google cautand animale, dar in mod neasteptat am dat peste asta. Google Maps e cea mai buna inventie facuta vreodata – e mai presus de Dumnezeu! Big Brother ne supravegheaza. Faci copii, deci acum te urmarim”.

Ulterior, videoclipul a fost postat pe Reddit. Cuplul nu a fost inca identificat si nu se stie inca daca cei doi erau constienti de faptul ca au fost surprinsi de masina Google care realiza harta. sursa: gandul.info
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit