Magazin

Cuplul a plecat sa-si cumpere masina visurilor. Nu s-au mai intors in viata

Publicat: 28 ian. 2015
1
Un suspect s-a predat autoritatilor americane, in cazul disparitiei unui cuplu de batrani din Georgia. Politia din Georgia au gasit doua cadavre in zona in care au disparut doi batrani care voiau sa cumpere o masina decapotabila, relateaza presa americana. Bud Runion, in varsta de 69 de ani si sotia sa, June, de 66 de ani, au disparut joia trecuta. Cei doi pensionari au postat un anunt de cumparare pentru o decapotabila Ford Mustang din 1966, masina visurilor lor.
Ronnie „Jay” Towns, in varsta de 28 de ani, un suspect in cazul disparitiei celor doi batrani, s-a predat la sediul politiei, a precizat biroul serifului din Telfair County. Ultimul telefon al cumparatorilor a fost catre Towns. Suspectul este acuzat de declaratii false, tentativa de furt si inselaciune, dar nu si de vatamarea celor doi pensionari americani. Cei doi cumparatori au gasit un posibil vanzator si au decis sa se vada cu el. In acest scop, ei au calatorit din Marietta, Georgia, pana in McRae, Georgia, pe o distanta de 300 km. Vineri, batranii nu au aparut acasa, unde trebuiau sa aiba grija de nepotii lor. Cele trei fiice ale acestora au intrat in panica si au infiintat o pagina de Facebook pentru a-i gasi.
Oficialii site-ului de anunturi Craiglist precizeaza pe pagina de sfaturi si recomandari: „Fiti atenti mai ales cand doriti sa cumparati/ vindeti bunuri de mare valoare”. Identitatea cadavrelor gasite de politie in zona disparitiei cuplului nu a fost facuta publica.
Adauga un comentariu