Fotbal intern

Cuplul Reghecampf – Ana Maria Prodan va conduce Concordia Chiajna

Publicat: 11 ian. 2012

Concordia Chiajna si-a schimbat conducerea tehnica, dar si cea administrativa. Laurentiu Reghecampf a fost numit antrenor principal, iar pe postul de manager general, sotia acestuia, Ana Maria Prodan. Chiajna ocupa penultimul loc în Liga 1, cu doar 11 puncte. Astfel ca s-au luat masuri pentru a da sperante pentru retur ca echipa poate fi salvata de la retrogradare. Reghecampf l-a înlocuit pe Laurentiu Dinita în postura de antrenor. Ana Maria Prodan activeaza si ca impresar, ea reprezentînd jucatori ca Lucian Sînmartean sau Ovidiu Herea.
Noul antrenor al formatiei Concordia Chiajna, Laurentiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca lotul va suferi schimbari în aceasta pauza competitionala, clubul urmand sa renunte la unii dintre jucatori pentru a legitima altii. Reghecampf sustine ca preluarea unei echipe aflate pe penultima pozitie a clasamentului la jumatatea sezonului reprezinta o provocare pentru el. „Conditiile pe care le ofera Concordia nu le-am întalnit nicarieri, dar din pacate acest club este într-o pozitie pe care nu o merita. Este o provocare pentru mine, sper sa reusesc aici. Cred ca jucatorii sunt datori acestui club pentru ca au toate conditiile aici. In urmatoarele saptamani vom aduce cativa jucatori si vom încerca sa schimbam mentalitatea celor care sunt deja aici”, a spus Reghe.
Ana Maria Prodan, instalata în functia de manager general al clubului Concordia Chiajna, a declarat în cadrul aceleiasi conferinte de presa ca îsi doreste foarte mult ca gruparea ilfoveana sa se salveze de la retrogradare pentru ca nimeni nu da acesteia nici o sansa.
„Sunt mandra ca am ajuns aici, multumesc celor care au încredere în mine ca pot conduce un club precum Concordia Chiajna. Sper sa nu dezamagesc pe nimeni. Sunt sigura ca acest club va ramane în Liga I, desi nimeni nu cred ca ne da vreo sansa”, a afirmat noul manager general.
Oficialul a explicat ca este nevoie de o schimbare, clubul urmand sa se desparta de jucatorii care nu se afla în vederile antrenorului principal. „Decizia în privinta plecarilor si venirilor de jucatori apartine antrenorului si stafului tehnic. Noi ne-am despartit deja de cativa jucatori în relatii extraordinare si cred ca suntem singurul club din Romania care nu a avut procese la comisiile federatiei sau Ligii.loading...

Adauga un comentariu