Curatenie in casa

Curatarea masinii de spalat in doar 5 minute, fara produse chimice, deci nu dauneaza sanatatii. Ma declar multumita

Publicat: 26 iun. 2018

Masina automata de spalat este esentiala in orice locuinta, insa uneori poate fi costisitoare, intrucat este greu sa o mentii curata din cauza calitatii apei utilizate. In multe localitati apa este dura si contine o cantitate mare de impuritati. Instalarea filtrelor este destul de costisitoare si nu toata lumea isi poate permite acest lucru.

In comert exista alternative pentru aceste filtre, insa si acestea sunt costisitoare. Exista si alte produse impotriva calcarului, insa este dovedit ca acestea nu se clatesc definitv de pe haine, motiv pentru care pot fi periculoare pentru copii si pentru persoanele alergice. Astazi iti vom arata o metoda eficienta, pe care trebuie sa o aplici o data la 3-4 luni.

Daca locuiesti intr-o regiune unde apa este mai dura, poti utiliza aceasta metoda mai des, deoarece nu este daunatoare. Iata despre ce este vorba: Secretul consta in utilizarea unui ingredient comun – sarea de lamaie. Pentru o masina de spalat cu capacitatea de 3.5 kg ai nevoie de 4 pliculete de sare de lamaie a cate 15 g fiecare.

Cineva recomanda ca la o masina de 5 kg sa se utilizeze chiar 2 pliculete de sare de lamaie de 100 grame. Se adauga sarea de lamaie in compartimentul pentru detergent si se porneste masina pentru un ciclu intreg la temperatura maxima. Asta este tot ce trebuie sa faci.

Sarea de lamaie va curata eficient calcarul din interior, iar la prima scurgere vei putea sa observi cata murdarie s-a depus pe elementele masinii de spalat. Poti sa vezi imediat efectul pe care il are aceasta metoda daca pui o lingura de sare de lamaie in ceainic si fierbi apa, dupa care o lasi sa se raceasca.

Eu sunt foarte multimita de aceasta metoda, intrucat nu este costisitoare si nu dauneaza sanatatii. Cu siguranta si tie iti va placea aceasta metoda simpla si extrem de eficienta.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit