Remedii naturiste

Iată de ce ar trebui să folosiți detergentul pentru vase pentru a curăța cada

Publicat: 08 dec. 2019

Curatati cada cu detergent de vase! Cum indepartati spuma de săpun sau a petele încăpățânate de pe cada din baie? Deci, nu cumpărați produse de uz casnic scumpe. Trebuie doar să aruncati o privire in bucătărie. Credeți sau nu, produsul de spălat vase pe care îl folosiți pentru a spăla și vasele funcționează perfect în baie!

Mașină de spălat vase în cadă

Are sens dacă te gândești la asta. Lichidul de spălat vase este făcut pentru a descompune grăsimea și uleiul de pe vasele murdare, așa că de ce nu ar funcționa în baie? Aflați cum să il utilizați pentru a vă curăța cada!

Curatati cada cu detergent de vase! Baie

Este foarte simplu: turnați puțin lichid de spălat vase în întreaga casa folosind mișcări rotative. Încercați să acoperiți locurile în care se acumulează cea mai mare murdărie, adesea colțurile, unde apa stagnează. Folosiți un burete (care răzuiește) pentru a răspândi lichidul de spălare pe întreaga cada. Frecați cu săpun până dispar petele încăpățânate. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă clătiți cada cu apă caldă și gata! Cada ta strălucește ca niciodată.

Poziția în picioare

Iată un sfat dacă nu puteți rămâne în genunchi prea mult pentru a freca cada. În loc de un burete, folosiți o mătură cu perii destul de dure. Așadar, puteți freca cada în timp ce stați in picioare fără a fi necesar să vă aflați într-o poziție dificilă pentru dvs. Mult succes!loading...

Adauga un comentariu