News Flash:

Curatenie in Comisia de Fond Funciar

10 Iunie 2009
2292 Vizualizari | 2 Comentarii
Dragomir Tomaseschi
• Dupa cateva saptamani de pauza, ieri au fost reluate sedintele Comisiei Judetene de Fond Funciar, de aceasta data intr-o noua formula • Astfel, au aparut in comisie nume noi, dar au survenit si cateva schimbari, date prin ordin al prefectului Dupa cateva saptamani de pauza, ieri au fost reluate sedintele Comisiei Judetene de Fond Funciar (CJFF), de aceasta data intr-o noua formula. Astfel, au aparut in comisie nume ca cel al Narcizei Nedelcu, noul director al Oficiului de Cadastru, al lui Mihai Popescu, noul sef al Directei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) si cel al lui Valentin Clain, seful Directiei Silvice. Pe langa cei trei, in cadrul comisiei au mai intervenit si alte cateva schimbari. Astfel, Ioan Toma si Gica Alexa, cei doi reprezentanti ai administratorilor, respectiv ai proprietarilor de paduri au fost schimbati din functii. Subprefectul Dragomir Tomaseschi, secretarul Comisiei de Fond Funciar, a sustinut ca ambii au fost inlocuiti ca urmare a unui ordin emis de prefect, dupa ce s-a constatat ca prezenta lor in CJFF nu era tocmai legala. Totusi, cei care conduc comisia sustin ca, pentru a evita situatii de genul lui Toma si Alexa, va fi elaborat un nou regulament, prin care toti membrii sa semneze declaratii pe propria raspundere prin care arata ca nu reprezinta interesele imobiliare ale vreunei persoane implicate in procesul de retrocedare. "Toma si Alexa nu vor mai face parte din Comisia Judeteana. S-a modificat ordinul prefectului prin care acestia erau numiti. Vom desemna alte doua persoane in locul lor, dupa ce asociatiile in cauza vor face alte doua propuneri. Doresc sa iau declaratii de la membrii comisiei, care sa ateste ca nu sunt implicati in nici un fel de tranzactii si ca nu reprezinta interesele nimanui in cadrul comisiei", a spus Dragomir Tomaseschi. Acesta a mai precizat si ca o noua asociatie, Propact 2005, care reprezinta interesele proprietarilor de terenuri, doreste sa fie reprezentata in comisie. Insa si aici intervine o problema. Proprietarii de terenuri sunt deja reprezentati in CJFF de Ioana Biciin. Aceasta este avocat si reprezinta sindicatul SNTR-Propact, sindicat nerecunoscut de cei de la Propact-2005, care sustin ca ei ar trebui reprezentati in comisie. "Mai avem si o serie de discutii cu Asociatia Proprietarilor de Terenuri-Propact 2005. Ei doresc sa faca parte, la randul lor, din comisia judeteana si de aceea ne-au trimis o solicitare in acest sens. Ei solicita sa o inlocuiasca pe Ioana Biciin, cea care reprezinta interesele sindicatului respectiv", a adaugat Dragomir Tomaseschi. Din Comisia de Fond Funciar mai fac parte prefectul Victorel Lupu, directorul Directiei Juridice - Cecilia Insuratelu, si Valeriu Lacatusu, expertul Agentiei Domeniilor Statului. Pe langa acestia, in comisie mai sunt si Constantin Ursache, manager ANIF Iasi, Alexandru Cristea, consilier juridic al Consiliului Judetean (CJ) Iasi, dar si Radu Sbirnea, imputernicit ITRSV Suceava.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Anonim  | #71454
D-l Prefect & Subprefect doamna Biclim se reprezinta pe ea si pe un individ controversat pe nume Adrian Stefan Iurascu care nu a fost niciodata membru de sindicat al Propact , acum Propact 2005, vezii Sentinta civila nr 199, emisa de Judecatoria sectorului 2 Bucuresti prin care a fost exclus, individul este un IMPOSTOR, mai mult a candidat si in P.E. recent uzind ilegal de mai multe functii.vezi constituirea Partidului Forta CIVICA si a Propactului pe care pretinde ca il reprezinta A I...
Anonim  | #71455
Se impune ca V. Lacatusul sa fie exclus din CJFF motivat de interese oculte
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 22 queries | Mysql time :0.036282 (s)