Secretele istoriei

Curiozitati despre copiii Ducelui si Ducesei de Cambridge. De ce nu are voie George sa aiba un prieten bun

Publicat: 02 nov. 2017

Casa Regala a Marii Britanii este apreciata de mii de oameni pentru discretia de care da dovada si pentru aparitiile publice marcate de diplomatie. In ciuda faptului ca nu se stiu multe lucruri despre viata personala a membrilor familiei, sunt cunoscut o serie de chestiuni interesante si amuzante despre cei doi copii ai Ducelui si Ducesei de Cambridge.

Printul William si sotia sa, Kate Middleton sunt parintii a doi copii si il asteapta pe cel de-al treilea. Conform publicatiei PureWow, exista cateva lucruri interesante despre Printul George (4 ani) si Printesa Charlotte (2 ani).

Vezi si «Regina Elisabeta e o femeie simpla cu o inteligenta limitata». Declaratii scandaloase despre familia regala

Micul Print George obisnuieste sa o strige pe bunica sa “Gan-Gan”. Nici George, dar nici Charlotte nu au un nume de familie oficial. Acest lucru se datoreaza in parte faptului ca linia numelor de familie atribuite acestora este mult mai complicata, dar si pentru ca titlul de inaltimea sa regala este suficient de rezonant. In situatiile in care au nevoie de un nume de familie pentru a completa anumite formulare guvernamentale sau documente scolare, parintii au ales numele casei pe care o reprezinta. Asadar,George va fi strigat in sala de clasa cu numele George Cambridge, potrivit Adevarul.

Printului George ii este interzis sa aiba un prieten foarte bun la scoala pentru ca regulile scolii pe care o urmeaza nu incurajeaza apropierea de un singur coleg pentru ca astfel ceilalti s-ar putea simti exclusi si discriminati. Mai mult decat atat, politica scolii exprima csar ca atunci cand un elev doreste sa isi serbeze ziua de nastere, el trebuie sa isi invite fie toti colegii de clasa, fie nici macar unul.

insista ca George si Charlotte sa stie cine a fost Printesa Diana si care a fost contributia ei. Conform Printului William, el le spune frecvent povesti despre Diana, iar pozele cu Printesa Inimilor, prezente peste tot in palat, au rolul de a le aminti copiilor de bunica lor.loading...

Adauga un comentariu