National

Cursă de mașini sfârșită pe acoperișul unei case. Primele imagini cu accidentul de la Alba – VIDEO

Publicat: 05 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cursă de mașini sfârșită pe acoperișul unei case. Primele imagini cu accidentul de la Alba - VIDEO
Accidentul a avut loc pe DN1 pe raza localității Lancrăm

La 4 zile de la accidentul din Alba, în care 4 tineri au fost răniți, au apărut și primele imagini surprinse de martori. În filmarea realizată până să ajungă echipele de salvare se văd victimele, dar și ce a mai rămas din mașina grav avariată. Din cauza vitezei, BMW-ul a ajuns pe acoperișul unei case, iar în urma impactului, motorul acestuia a fost proiectat la câțiva metri distanță.

Accidentul a avut loc în prima zi din an și, potrivit localnicilor, ar fi fost consecința unei curse între două mașini, scrie Alba24.ro.

Accident spectaculos la Alba

În imaginile surprinse de un martor imediat după producerea accidentului se văd proporțiile dezastrului: un BMW făcut praf, o victimă întinsă pe jos, alte două blocate în mașină, acoperișul unei case distrus, dar și motorul BMW-ul, aruncat la aproximativ 20 de metri distanță.

Martorii spun că accidentul de pe DN1, de pe raza localității Lancrăm, s-ar fi produs ca urmare a unei curse auto între două autoturisme. Din cauza vitezei cu care gonea spre Sebeș, șoferul BMW-ului, un tânăr de 19 ani, ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a început să meargă pe trotuarul de pe lângă case, scrie Alba24.ro.

La un moment dat, mașina a lovit o bordură și, din cauza vitezei, a sărit peste o mașină parcată în fața porții și a sfârșit în acoperișul casei, după care a căzut pe asfalt. Din cauza impactului, motorul autoturismului a fost proiectat din mașină, la aproximativ 20 de metri distanță, iar piese din autoturism au fost împrăștiate pe toată strada.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

Adauga un comentariu