National

Cursa NEBUNEASCA a unei beizadea s-a transformat in COSMAR

Publicat: 25 feb. 2015
1
Fiul unui afacerist din Botosani a intrat cu limuzina, un BMW seria 7, intr-un stalp dupa ce a gonit nebuneste marti noapte, pe strazile orasului. A ajuns la spital, alaturi de doi amici cu care se afla in masina. Fiul afaceristul a pornit cu inca doi perieteni intr-o cursa nebuneasca pe strazile din municipiul Botosani. La un moment dat, baiatul de 24 de ani a pierdut controlul volanului si a intrat cu toata viteza intr-un stalp de iluminat.
„Soferul in varsta de 21 de ani, din municipiul Botosani a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest si a refuzat sa se supuna recoltarii de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, iar colegii mei i-au intocmit dosar penal”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant al IPJ Botosani. In urma impactului, o fata de 18 ani a fost ranita la cap, iar pasagerul din dreapta a ramas incarcerat si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a-l scoate din masina. Leziunile suferite nu le pun insa viata in pericol. In urma impactului, limuzina, un BMW seria 7, a fost distrusa aproape in totalitate.
Comentarii
  • Este deci vorba de Cursa nebuneasca a unei BEIZADELE, nu „beizadea”. „In COSMAR” s-a transformat gramatica dumitale, autor anonim. Du-te la „dexonline.ro,definitie,beizadea,paradigma” si acolo ramai, ca ai mare nevoie.

Adauga un comentariu