Eveniment-Social

Cursa RATP pe Sararie

Publicat: 06 aug. 2010
1

Aceasta este dorinta unei iesence care a fost primita in audientele organizate de viceprimarul Gabriel Grigore. Mai precis, femeia ar dori ca macar din trei in trei ore sa fie un autobuz sau microbuz care sa parcurga traseul Targu Cucu – capat Sararie. Edilul a sfatuit-o sa stranga mai multe semnaturi, urmand ca solicitarea sa fie adusa in atentia reprezentantilor Regiei Autonome de Transport Public (RATP). „La audientele de joi, solicitarea unei iesence se referea la infiintarea acestui traseu. In cazul in care vor fi stranse mai multe semnaturi, vom trimite solicitarea la RATP. Respectiva locuieste in Tatarasi. Trebuie sa vedem daca acest traseu se justifica. In general, oamenii vin cu probleme punctuale. Sunt si cazuri sociale. La audiente au venit sase oameni”, a declarat viceprimarul Gabriel Grigore. Totodata s-a solicitat si infiintarea unei toalete publice pe esplanada Oancea. Edilul a precizat ca este normal ca intr-o zona aglomerata sa existe o toaleta, numai ca aceasta investitie depinde de disponibilitatea financiara a municipalitatii.

Comentarii
  • Tare prost mai sunt cateodata! Daca n-am nimic de facut prin Primarie, dau la ziar ce-mi cxere o baba din Tatarasi: autobiuz pe Sararie. Nu stie toanta, dar nici eu, ca este interzisa din multe si intemeiate motive circulatia auto peste un anumit gabarit pe sararie, tocmai pentru ca pleaca versantii si casele la vale, se zguduie toate casele ca la cutremur.
    Dar daca ma cheam Grigore, ce vreti? Trebuie sa ma dau si eu in spectacol, sa se auda de mine, chiar daca sunt un mare PROST!

  • Pe langa faptul ca zona Sararie are interdictie de gabarit de multi ani … un asemenea traseu nu-si are rostul … este asemanatoru un ipotetic traseu Casa Sindictelor- Podu Ros 🙂 … Asadar infiintarea acestui traseu nu numai ca este impotriva dispozitiilor legale de gabarit dar si impotriva logicii de transport si financiare …

  • CE prosti sunt uni din Iasi ,de ce nu se poate pune un mijloc de transport mai mic, nu autobuz.Pe str.sarariei nu mai circula masini grele de vreo 10 ani deci se poate pune un minibuz.Pe timpuri circulau tramvaie si nu se darmau casele,si erau mai vecchi ,acum es darima.Aredreptate acea femeie care a facut propuneria.Dar si vicele primar are dreptate.

  • si-asa se circula cum se circula pe Sararie (aglomeratie si masini de scoala) … mai trebuie si un mijloc de transport in comun ca sa se blocheze circulatia total cand e in „statie” …

Adauga un comentariu