Eveniment-Social

Cursa speciala RATP pentru calatorii trenului Chisinau – Iasi

Publicat: 01 oct. 2015

Autoritatile locale au pus autobuze la dispozitia calatorilor care folosesc noul tren ce leaga cele doua state vecine Republica Moldova si Romania. Itinerariul cursei speciale pentru calatorii care sosesc cu trenul de la Chisinau este urmatorul: 10:30 Gara Socola – Casa Sindicatelor – T. Vladimirescu – Hotel Europa – Moldova Mall – Sala Polivalenta (Palas); 16:10 T. Vladimirescu – Hotel Europa – Moldova Mall – Sala Polivalenta (Palas) – Podu Ros (1001 Articole) – Casa Sindicatelor – Gara Socola.

„Tariful unei calatorii este de 2 lei, iar plata se poate face in mjlocul de transport destinat acestei curse speciale. Informatii suplimentare pot fi obtinute la numarul de telverde 0.800.110.427 – apel gratuit din orice retea de telefonie mobila si fixa si pe adresa de e-mail: sesizari@ratp-iasi.ro”, au precizat oficialii Regiei Autonome de Transport Public Iasi.

Citeste si: Trenul Chisinau – Iasi a fost inaugurat cu fast. Cat costa un bilet pe aceasta ruta – FOTO, VIDEO

Acest tren, lansat oficial la mijlocul saptamanii, va avea doua curse zilnice, una dus si alta intors din Gara Socola. Ruta a fost deschisa ca urmare a unor discutii dintre guvernele celor doua tari. Calatorii care vor ajunge in Gara Socola vor fi preluati de autobuze de linie, puse la dispozitie de RATP in baza unui protocol incheiat cu reprezentantii CFR. Pretul unui bilet pe aceasta ruta este de 40 de lei la clasa I, 33 de lei la clasa a II-a si 30 de lei la clasa a III-a, o calatorie durand circa 2 ore si 45 minute.loading...

Adauga un comentariu