Actualitate

Cursele Tarom de la Iasi anulate si astazi – UPDATE

Publicat: 16 sept. 2014
1
UPDATE 10:08 – Potrivit ultimelor informatii, cursa care trebuia sa plece la ora 9:20 ar putea decola de la Iasi la ora 14:20.

STIRE INITIALA – Dupa ce ieri pasagerii curselor Tarom au asteptat in zadar aeronavele, a doua zi de greva a pilotilor da si astazi peste cap traficul aerian si la Iasi. Cursa spre Bucuresti, de dimineata, a fost anulata, pentru ca avionul nu a mai ajuns ieri seara la Iasi de la Bucuresti. Mai mult, nici cursa de la ora 9:00 nu a ajuns la destinatie.

„Cel mai bine sa luati legatura cu cei de la Tarom. Toate informatiile vin de la ei. Ce pot sa va spun acum este ca a fost anulata cursa Iasi – Bucuresti de la 6:00 dimineata, pentru ca nu a ajuns nici aseara avionul spre Iasi. Ar fi trebuit sa ajunga astazi la ora 9:00, cursa Tarom de Bucuresti, dar deocamdata nu a aterizat. Nu am primit nici o comunicare din partea Tarom. Nu putem preciza cati pasageri sunt afectati, pentru ca aceste informatii nu tin de noi, ci de operator, fiindu-ne transmise ulterior”, au transmis reprezentantii Aeroportului Iasi.

Citeste si GREVA LA TAROM: Ministrul Transporturilor discuta marti cu conducerea si cu sindicatele 

Adauga un comentariu