Stiri Turism

Cursuri de calificare in turism la Eforie

Publicat: 19 ian. 2012

Inscrierile la cursurile de calificare in turism desfasurate de Primaria Eforie continua pana la sfarsitul lunii ianuarie. Prin intermediul proiectului 112 someri din Eforie vor beneficia de instruire in meseriile de bucatar, receptioner si barman-ospatar.

Pana in prezent s-au inscris aproximativ 90 de solicitanti, numarul maxim de cursanti prevazuti fiind de 112. La finalul scolarizarii cursantii vor primi diplome acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor. Proiectul Calificare pentru turismul romanesc este finantat din Fondul Social European -Investeste in oameni si se realizeaza in parteneriat cu Futuver Consulting, o companie spaniola cu experienta in domeniu.

Echipa de instruire va fi formata din zece traineri, 5 romani si 5 spanioli. La finalul pregatirii, cursantii vor primi si o subventie de o mie de lei, tot din partea Primariei. Trainingurile se vor desfasura in Eforie Nord, iar cei 112 cursanti vor fi selectati dintr-un numar de 150 de persoane, care vor beneficia si de consiliere. Valoarea programului de calificare in turism este de aproximativ 500.000 de euro si se va desfasura pe o perioada de doi ani.loading...

Adauga un comentariu