Eveniment-Social

Cursuri de limbi straine predate de traineri internationali la Universitatea Tehnica din Iasi!

Publicat: 13 oct. 2016
1
Stim cat de util este sa invatam o limba straina: poti sa o adaugi in CV-ul tau, iti deschide multe oportunitati (Erasmus, un job mai bun, proiecte in strainatate) si iti mentii creierul tanar si antrenat. Acestea sunt doar cateva motive pentru care exista proiectul TRY (Teaching Romanian Youth) proiect de invatare de noi limbi straine, adresat si studentilor din Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” (TUIASI) din Iasi.

Citeste si: Universitatea Tehnica din Iasi, in topul unui prestigios top academic international

Iti prezentam un proiect desfasurat in cadrul organizatiei AIESEC Technical University Iasi care ofera studentilor posibilitatea de a invata limba engleza spaniola, rusa, franceza, italiana de la traineri internationali cu experienta in predare veniti din Italia, Maroc, Rusia, Georgia, Egipt, Tunisia, Algeria, Nigeria si Bahrain intr-un mod interactiv si placut.

Cursurile se desfasoara pe o perioada de 10 saptamani incepand cu data de 5 noiembrie. De-a lungul celor 10 saptamani vei relationa cu studentii internationali ce te vor invata limba aleasa. De asememenea, comunicand in mod constant cu ei online, in timpul orelor de curs si in timpul activitatilor informale, vei cunoaste obiceiurile, traditiile si cultura lor. Mai multe informatii despre acest proiect inedit poti obtine accesand acest link.

Adauga un comentariu