Actualitate

Curtea de Apel Bucuresti a decis: Traian Basescu a fost COLABORATOR al Securitatii

Publicat: 20 sept. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

Curtea de Apel Bucuresti a admis vineri cererea CNSAS de a-l declara pe Traian Basescu colaborator al Securitatii. Decizie nu este definitiva.

Zi decisiva pentru Traian Basescu! Instanta s-ar putea pronunta astazi

"Admite actiunea. Constata calitatea de colaborator al Securitatii in privinta paratului Basescu Traian. Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Recursul se depune la C.A.B.-S a-VIII-a C.A.F. Pronuntarea se face prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, azi, 20.09.2019, conform art. 396 alin. 2 din Codul de procedura civila", se arata in decizia CAB.loading...

Comentarii
  • Într-un panseu de umor râgâit, la beție, întâiul degustător de spirtoase al patriei a zis că școala scoate filosofi, adică tâmpiți. Karma i-a întors-o, tocmai tâmpiții, adică filosofii venindu-i de hac. Nene Traiane, adică domn președinte, vrei funcții ? Atunci dă-ne scris că NU ai făcut pornoșaguri cu securitatea. Io, cutare, datele de identificare, declar, sub incidența legilor privind falsul în declarații, că n-am fo` , n-am făcut și n-am dres. Când acolo, ni la el, nu numai c-o fo`, dar o și făptuit. Ești și sperjur ? Traienică fără frică, poate ai să afli vreodată de unde ți se trage. În mod cert, nu de la slugoii lui coldea, ci de la generalii Apărării, pe care i-ai băgat la răcoare, ca să întărești securitatea, în detrimentul Oștirii. Iar în Trivale, la umbra copacilor bătrâni, îți cânta cucuveaua pe maldărul de dosare, bine arhivate.

  • Si a mai fost si presedinte…..tare slabi mai suntem….ne meritam soarta…fugariti de mici prin occident ,sa fim slugi pe acolo etc…..si ei stau acasa..cand oare ne vom trezi??sa-i fugarim noi pe ei…..sa se duca din tara asta….militieni,procurori,judecatori,politicieni corupti….ei sunt cancerul, parazitii tarii….

  • CEI CE LAU PUPAT LA PARTEA DORSALA ACUM CRED CA PUPA UN URMAS A LUI HITLER CEI 2’5 MILIOANE DE ROMANI CARE AU SEMNAT SA DEPUE CANDITATURA NEAMTUL „IOHANIS „IL ROG PE IOHANIS SA FACA UN SACRIFICIU SA DOARMA MAI PUTIN CA CEI 2,5 MIL SA AIBA TIMP SA-L PUPE SI LE PUN SI O INTREBARE ACESTOR 2,5MILIOANE DE ROMANI CARE ASU SEMNAT UNDE ESTE MANDRIA LOR CA ESTE ROMAN ,DRAGOSTEA DE NEAM NOI NU AVEM UN ROMAN SA NE CONDUCA ? RUSINE SA LE FIE SA-L LASAM PE UNGURUL ORBAN SA-L PUPE SI PE MARELE ***** BOGDAN CA DOAR AJUNS EUROPARLAMENTAR PUPAND PE UNGUR SI PE NEAMT .SA-TI FIE RUSINE ***** ,SA-TI FIE RUSINE

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit