Eveniment-Social

Cutitarul din Homita a fost retinut

Publicat: 27 iul. 2011

Agentii de politie l-au retinut pe Gheorghe Antohi, de 33 de ani, din localitatea Homita, care, in urma cu cateva zile, a injunghiat un consatean. Potrivit politistilor pascaneni, luni, el a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca mai apoi sa fie prezentat la Tribunalul Iasi cu propunerea de  arestare preventiva. „Pe fondul consumului de alcool, agresorul l-a injunghiat pe Florin Onofrei cu un cutit. In urma cercetarilor, s-a constatat faptul ca, mai intai, victima a fost lovita cu o sticla, in apropierea barului in care cei doi consumasera alcool, dupa care, in drum spre casa, victima s-a reintalnit cu agresorul si a fost injunghiata. Concluzia Institutului de Medicina Legala a fost ca agresiunea i-a pus viata in pericol. Din acest motiv agresorul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor. Barbatul risca o pedeapsa cu inchisoare de la 5 la 10 ani”, a declarat seful adjunct al Politiei Municipiului Pascani, comisar Tiberiu Dogaru.
Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Antohi nu a recunoscut ca l-ar fi injunghiat pe Florin Onofrei. Se pare ca cei doi ar mai fi avut in trecut unele altercatii verbale, insa nu s-a ajuns, pana acum, la agresiune fizica.
Amintim faptul ca, luni seara, Serviciul de Ambulanta din Pascani a fost sesizat de faptul ca Florin Onofrei a ajuns la acasa sangerand.loading...

Adauga un comentariu