Actualitate

Cutremur in Justitia din Romania! Augustin Lazar a fost desemnat in mod ILEGAL in functia de Procuror General al Romaniei

Publicat: 20 sept. 2018

In aceasta seara, Roxana Ciuca, printr-o interventie telefonica directa la Antena 3 a aruncat scena politica si justitia din Romania in aer. Aceasta a scos in evidenta o ilegalitate uriasa. Augustin Lazar, atunci cand si-a depus dosarul pentru a ocupa functia de Procuror general al Romaniei, NU a atasat la dosar ULTIMA evaluare a activitatii, ci una mai veche, din anul 2012. Ciudat este faptul ca a atasat-o pe cea din 2012 la dosar, din moment ce ultima era cea din 2013. Cu toate ca evaluarea activitatii nu era facuta recent atunci cand si-a depus dosarul, acesta tot a fost desemnat Procuror general.

Si asta nu este tot! 

Augustin Lazar a format un "grup de lucru" pe WhatsApp din care fac parte cativa procurori(adepti ai miscarii Anti Tudorel Toader). Printre acesti procurori se numara si Laura Oprean, asa-zisa "mana dreapta" a lui Augustin Lazar. Toti acesti membri au datoria de a gasi noi modalitati si strategii prin care sa il atace pe Tudorel Toader cat mai rapid, inainte ca acesta sa propuna sau nu revocarea lui Lazar.

 loading...

Comentarii
  • UN GOLAN, PROCUROR COMUNIST, MARE APĂRĂTOR AL STATULUI, FABRICANȚI DE DOSARE POLITICE ! ÎN LOC SĂ REZOLVE INFRACȚIUNILE, SE CREDE VEDETĂ TV, RÂNJEȘTE PE UN SALARIU DE CAZI DIN PICIOARE ! NICI NU SE ÎNCHEIE LA GÂT LA CĂMAȘĂ, COMUNISTUL DEVENIT CAPITALIST .

  • Orice regim politic își are vidanjorii săi. Prin asta înțeleg oameni de taină, capabili de orice mârșăvie, de orice abjecție, dacă stăpânul le-o cere. Recrutați nu pe bază de competență și de verticalitate, ci de obediență, dorința de parvenire și mai ales șantajabili. Anume e vorba de aparatul informativ-represiv. Vidanjorii lui Carol II, vidanjorii regimului antonesciano-legionar, vidanjorii regimului comunist, apoi vidanjorii democrației originale, emanate în fum de praf de pușcă și miros de sânge nevinovat, în decembrie 1989. Ce anume vă miră ? Unde e noutatea ? M-aș fi mirat s-aud de oameni serioși, în zonele alea, nu de vidanjori.

Adauga un comentariu