National

Cutremur in PSD. Un important lider local demisioneaza

Publicat: 06 feb. 2016
1

Seful organizatiei municipale a PSD Timisoara, Sebastian Raducanu, a decis sa renunte la functia obtinuta in aceasta vara.

„Avand in vedere situatia creata recent in plenul Consiliului Municipal Timisoara, cand viceprimarul PSD, domnul Traian Stoia, a girat un buget care risca sa aduca orasul nostru in incapacitate de plata, incalcand grav principiile social-democrate si disciplina de partid, am decis sa imi inaintez demisia din functia de presedinte al Organizatiei Municipale Timisoara a Partidului Social Democrat.

Am luat aceasta decizie pentru a da un semnal de responsabilitate si de schimbare a modului in care intelegem sa facem politica. Raman in continuare vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PSD Timis, urmand sa ma implic in proiectele politice importante ale partidului”, a transmis acesta prin intermediul unui comunicat de presa.

„Am luat act de demisia domnului Raducanu. Astazi, in cadrul unei sedinte a Biroului Permanent Judetean, vom numi o conducere interimara a PSD Timisoara. Nu as vrea sa fac comentarii pe acest subiect inainte de acel BPJ”, ne-a spus presedintele PSD Timis, Sorin Grindeanu.

Adauga un comentariu