Local

Cutremur la Primăria Iaşi. Viceprimarul Cezar Baciu a pierdut procesul cu filiala USR. Majoritatea din Consiliul Local este în pericol

Publicat: 12 mai 2022
Majoritatea din Consiliul Local este în pericol, după ce Cezar Baciu a pierdut procesul cu USR

Cezar Alexandru Baciu, viceprimarul Iaşului, a pierdut astăzi, 12 mai 2022, procesul intentat partidului Uniunea Salvaţi România. Acesta trebuie să plătească cheltuili de judecată în valoare de 1.500 lei.

„Respinge excepţiile prematurităţii acţiunii reclamantului invocată de pârâta USR PLUS. Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Baciu Cezar Alexandru în contradictoriu cu paritii USR (PLUS), USR PLUS filiala judeţeană Iaşi şi USR PLUS filială locală Iaşi. Obliga pe reclamantul Baciu Cezar Alexandru să plătească pârâtei USR PLUS suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuială de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la ocmunicare, cerere ce se va depune la Tribunalul Iaşi. Pronunţată azi, 12 mai 2022, conform art. 396 alin. 2 din codul de procedura civilă, iar soluţia se va pune la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, au transmis reprezentanţii Curţii de Apel Iaşi.

Cezar Baciu a fost contactat de reporterii BZI după aflarea deciziei magistraților. Acesta a avut o primă reacție.

„Nu mă pot pronunţa până nu voi vedea motivele pentru care a fost respinsă cererea.
Momentan decizia nu este definitivă. Soluţia definitivă va fi cea dată de Curtea de Apel. Cred că s-ar fi ajuns aici, indiferent cine pierdea sau câştiga pe fond”, a spus pentru BZI Cezar Baciu, actualul viceprimar al municipiului Iași
Comentarii
  • Baciu, a fost sifonul (turnatorul) lui Chirica in USR Iasi. Chirica l-a plantat inca dinaintea alegerilor locale, ca sa-i dea pe tobogan pe Cosett si pe Bodea si a reusit, dar agentul de vanzari sosete este prea copil ca sa inteleaga anumite aspecte ale politicii bahluiene. Putin ii pasa lui Chirica ca se descotoroseste de el. Si mai nou Juravle vrea sa scape de Chirica ca sa ia primaria, dar in locul lui Baciu nu inteleg cine ar putea sa-i ia locul.

Adauga un comentariu