Magazin

Cutremurator! „Madalina Manole nu s-a sinucis”. Adevarul a iesit la iveala

Publicat: 23 ian. 2016
1

Tatal Madalinei Manole nu-si gaseste linistea de cand aceasta a fost gasita fara suflare in vila sa din Otopeni, chiar de ziua ei de nastere, pe 14 iulie, in urma cu cinci ani. Ion Manole a declarat de curand ca fiica sa i-ar fi spus in vis cum s-a intamplat totul.

Pentru orice parinte, cea mai mare durere este pierderea unui copil. Este si cazul parintilor Madalinei Manole. Tatal acesteia le-a marturisit apropiatilor ca aceasta i-ar fi povestit in vis ce s-a intamplat in urma cu mai bine de cinci ani, noteaza observator.tv.

”O visam mereu. Madalina nu lipseste, e mereu prezenta in casa noastra. Mi-a povestit ce s-a intamplat in acea noapte. S-a certat cu soacra-sa, aceasta a impins-o, a cazut pe scari si s-a lovit mortal la cap. Ea a tras-o apoi jos, pe hol. El (n.r. sotul Madalinei, Petru Mircea) nu era acasa, se afla in compania amantei. Cand a venit, s-au inteles ce sa faca si sa spuna ca fata mea s-a sinucis. Apoi i-au turnat otrava pe gat. Eu unul nu as mai putea intra acum in casa aia, in casa crimei, pe holul ala, unde ea era intr-o balta de sange”, a marturisit Ion Manole.

Comentarii
  • Sant si altii care au pierdut un dar nu streseaza lumea. Sa ma ierte Dumnezeu dar astia 2 sant sclerozati de-a binelea. Nu asa jelesti un copil. Ar trebui sa le fie rusine, cred ca de fapt acestei familii ii sta in gat casa in care locuieste ginerele si nepotelul lor.

  • NU CRED IN SINUCIDEREA ASA ZISA A EI.NU E GENUL UNEI ASFEL DE FIINTA.ERA O LUPTATOARE SI CULMEA CA AVEA SI MOTIVATIA DE MAMA.PRIVITI CHIPUL EI.Dumnezeu va face judecata si cei slabi vor plati!Nu cred ca este cazul Madalinei.Dar de unde este,EA va veghea asupra copilului ei,D-zeu sa-l ocroteasca in viata asta pe pamint.

Adauga un comentariu