Actualitate

CUTREMURATOR! O studenta din Iasi are nevoie urgenta de ajutor! – VEZI CUM POATE FI AJUTATA

Publicat: 16 dec. 2013
1

Apel umanitar disperat pentru o tanara. Maria Antochi, studenta in anul al II-lea la Medicina Generala in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Grigore T. Popa din Iasi, a fost diagnosticata cu leucemie acuta – limfoblastica, pe 23 aprilie 2013. Boala este in stare avansata, aceasta avand nevoie urgenta de o noua cura cu citostatice, mai precis de inca doua fiole Clofarabina – 20 miligrame. Termenul limita pentru efectuarea tratamentului este, astazi, 17 decembrie 2013. Sora acesteia, Cristina, anunta ca, avand in vedere faptul ca o singura fiola costa 7.000 de lei, iar acest tratament este necesar pentru ca Maria sa mai supravietuiasca, orice persoana cu posibilitati poate salva o viata. „In functie de rezultatele analizelor, pentru ziua de miercuri, 17 decembrie 2013 (astazi – n.r.), va fi necesara cantitatea de patru fiole. Ea este programata pentru transplant de maduva, in luna ianuarie 2014, si va rugam sa ne ajutati, sa ne dati o speranta. Contul unde puteti dona fonduri este: RO10RNCB0783105230660001 ANTOCHI MARIA – BANCA BCR„, transmite sora acesteia. 

Comentarii
 • Cu adevarat cutremurator e faptul ca aceasta studenta de la UMF nu e ajutata de o institutie in care banii se arunca pe fereastra.Numai cate prime se dau la toate maculaturile, pe lucrari de rahat, cati bani se dau ca leprele astea nule sa se plimbe la congrese pe banii umf-ului, ca sa faca turism ca nu-i ia nimeni in seama pe acolo. Si nu in ultimul rand se platesc tot felul de cadre universitare care nu au ce cauta acolo, de exemplu netotii lui Burlea si Onofriescu, doi tolomaci bagati in UMF de parinti si care nici nu au luat rezidentiatul! Dar sunt platiti sa frece menta acolo, in schimb nu se gasesc bani pentru o studenta bolnava. RUSINE UMF-ului, si conducerii si celor care lucreaza acolo.

 • Pt conformitate: cum se platesca aiurea cadre universitare bagate in UMF cu pilele parintilor si care sunt complet inutili:

  „Centrul Universitar Iaşi: Fata şi băiatul lui tata”

  @@Este vorba despre profesorii Marin Burlea şi Mircea Onofriescu ai căror fii, Ana-Maria Burlea şi Mihai Onofriescu, cereau echivalarea gradului didactic de preparator cu titulatura de medic resident, deşi au picat examenul naţional de rezidenţiat cu note ruşinoase.@@

  adevarul.ro/locale/iasi/sex-alcool-spaga-nepotism-diplome-false-brandurile-universitatii-medicina-iasi-fotogalerie-1_50ada6df7c42d5a66398b62b/index.html

  • Ohoho, pai in UMF-ul lui Oaie s-au gasit bani pentru domnisoara daniela Oaie, sa fie platita cu vreo 2 mii de euroi pe luna, pentru o jumatate de norma de dormit la tacsu in ograda, s-au gasit bani pentru coana Cepoi sa tina catalogul lu’ barbat-su la umf. S-ar gasi si pentru fatuca asta bolnava, dar daca ar purta numele care trebuie. Si eu spun sa le fie rusine astora de la UMF ca nu fac nimic pentru studenta lor.

 • pacat de tineretea ei, dar eu nu mai stiu care medicamente si in ce masura se compenseaza prin CAS pentru bolnavii de cancer, ca doar nu sunt lasati la voia intamplarii, sigur de da si de la Casa

 • Intr-adevar rusinoasa atitudine din partea UMF-ului, a asociatiei de studenti, ca de la profesori nu se asteapta nimeni ca acte de caritate. Bine ca se fac dezmaturi platite cu bani grei la inceput de an universitar si cu alte ocazii: am citit recent de alte petreceri cu ocazia implinirii umfului a o suta si ceva de ani, spectacole, muzica, invitati si amarata asta bolnava cere bani pentru niste medicamente,ea fiind studenta la medicina.Ce sa mai zici, mai degraba da unul sarac, care isi rupe de la gura, decat bastanii astia plini de bani. Cacaciosi de umefisti.

Adauga un comentariu