National

CUTREMURATOR! Zeci de copii rapiti zilele acestea pentru organe! Hotii ataca noaptea atat in orase cat si in sate!

Publicat: 03 mai 2018
1

La marginea unui oras din Maramures, au fost gasiti de catre localnici pe o cale ferata trupurile a 4 copilasi morti. Copiilor le fusesera furate organele interne , iar trupurile lor erau strabatute de cusaturi macabre. Inca un element socant in acest caz, a fost faptul ca trupurile firave ale acelor copilasi erau intinse la rand pe calea ferata, fiecare copil avand un calus in gura iar pe frunte aveau pungute cu cate 200 de euro impreuna cu mesajul bani pentru inmormantare.

Acesti indivizi stau in zona parcurilor, scolilor si a gradinitelor ca sa fure copii pentru organe”, Sunt inarmati si foarte periculosi. In Bucuresti circula o duba care accidenteaza copiii, se prefac ca ia sa-i duca la spital, ii omoara si le iau organele.”,

Vezi si: Exclusiv! Tragedie la Iasi! Un copil a murit inecat la Balteni – FOTO/LIVE VIDEO

Se pare ca acesti indivizi au mai aparut si in satele din Braila (12 copii disparuti), Galati (9 copii disparuti), Vaslui (8 copii disparuti), Timisoara ( 6 copii disparuti), Suceava (3 copii disparuti) si in Capitala unde s-au semnalat cele mai multe cazuri, 44 la numar ! 

Date asemanatoare, despre copilasi gasiti fara organe au fost si in Oradea, jud Bihor. se spune ca trupurile unor copilasi au fost gasite aruncate la marginea unui parc , fara organe , cu o punguta cu bani in gura.Localnicilor le era atat de frica incat abia daca le mai venea sa isi trimita copii la scoala.
 

Comentarii
 • Bai băiatule sau ce naiba de reporter ești. Cat de penibil poți fi cu o astfel de dezinformare? Tu știi ca poți fi dat in judecată pentru ca tu creezi panica in rândul oamenilor?
  Dacă pana acum se întâmpla așa ceva și era real ca un număr de 44 de copii au fost răpiți și apoi găsiți eviscerați, pai crede-ma ca nu doar poliția și SRI se informau, venea și mama FBI-ului pentru un astfel de caz.
  Eu ca sa nu te înjur ți-o spun așa ca meriți tu prins și sa ți se ffu.ută o mamă de bătaie și o amenda zdravănă pentru ca pui știri false care creează panică. Ești un alarmist tragerea-s la muflex pana îți sar ție și lui mumă-ta toate organele!
  Da apropo, oraganele, poliția in astfel de cazuri ce face? Nu îl întreabă pe muiiistul asta de “scrib” de unde are informațiile și de ce bagă lumea in toți sperieții ???????

  • Ma bovina, in articol se scrie ca sunt 44 de copii disparuti si nu eviscerati. Ce „cititor” de rahat. Mai bine sa fie o stire falsa decat o realitate ascunsa de autoritati. Prostane, dispari

 • Mananci doar mult, mult căcat ,, reporterule,, Bzi! Wăăăăăăăiiii jegule cum dracu’ sa te ia, sa poti dezinforma atatia oameni, boule!!! Asemenea jeguri ca tine si ca ziarul la care lucrezi ar trebui sa fie inchisi mă!
  Pentru cei care citesc si cred aceasta tâmpenie de stire stati linistiti, este doar O STIRE FALSA, dezmintită oficial printr-un comunicat politiei romane.

 • Poliția Română avertizează: Știrea despre 7 copii găsiți fără organe este FALSĂ!
  Este încă o dată dovetită naivitatea celor care distribuie știri false, doar pentru că li se par senzaționale.Poliția Română a disitribuit un mesaj, prin care confirmă faptul că este vorba despre un fals, în cazul așa-zisei știri despre ”7 copii care au fost găsiți mutilați, cu organele scoase”.
  Mesajul poliției: ”Această ştire este falsă! Distribuirea ei nu poate aduce niciun lucru bun! Veniți în sprijinul nostru și distribuiți această postare, nu #FakeNews! #PolițiaRomână”
  Le recomandăm amatorilor de senzațional să nu dea crezare tuturor aberațiilor distribuite pe internet și să verifice informațiile pe site-urile de știri consacrate. Dacă în realitate s-ar întâmpla asemenea ”grozăvii”, acestea ar fi publicate în mass-media, doar însoțite de date oficiale, furnizate și asumate de autorități.

 • La mine-n cartier sunt o grămadă de copii care de-abia așteaptă să fie răpiți și eviscerați. Vor bomboane și jucării.

 • vorbe,vorbe!Nicio poza,niciun reportaj serios la tv,niciun purtator de cuvant al politiei.E un lucru grav ce afirmi,dar nimeni nu a declarat nimic,nici macar parintii nenorociti!Faceau scandal mare la tv daca era adevarat!

Adauga un comentariu