Stiri

D-Link aniverseaza 25 ani de activitate sustinuta pe piata de retelistica

Publicat: 28 iun. 2011
D-Link va continua sa se dedice inovatiei si tehnologiei avansate si in urmatorii 25 ani
D-Link anunta astazi implinirea a 25 ani de activitate si isi reinnoieste angajamentul de a continua inovatia si pozitia dominanta ca si furnizor de solutii complete de networking pentru companii si utilizatori individuali. infiintata in anul 1986 cu scopul de a proiecta si oferi pietei adaptoare de retea, D-Link s-a transformat intr-un gigant international al retelisticii, cu reputatia de a realiza produse de calitate, fiabile si robuste, la preturi accesibile.

Mediul de networking s-a schimbat dramatic de la infiintarea D-Link in urma cu 25 ani. Initial, doar guvernele si mediile academice beneficiau de networking, insa in ziua de astazi tehnologia si retelistica sunt prezente peste tot, imbunatatindu-ne viata sociala si facilitand operatiunile din mediul de afaceri.

Accentul tot mai mare pus acum pe mobilitate si cloud computing a crescut peste tot nevoia de solutii de networking de incredere. D-Link este pregatit pentru a satisface cererile actuale prin oferirea de noi echipamente pentru locuintele noastre dar si de solutii pentru domeniul enterprise, care sa puna la dispozitia administratorilor de retea caracteristici avansate de management, securitate si calitate a serviciilor.

Eficienta din punct de vedere al costurilor, Tehnologie Green, IPv6-Ready

Constienta de evolutia continua a retelisticii la nivel mondial, D-Link depune eforturi sustinute pentru a oferi compatibilitate IPv6 pentru toate produsele noi. in anul 2006, cu mult inaintea altor vendori, mai multe routere wireless D-Link au fost certificate IPv6 Phase 1 de catre IPv6 Forum. De atunci, D-Link a inclus compatibilitate IPv6 pentru toate switch-urile sale cu management, inclusiv pentru toata gama de switch-uri Smart. Switch-urile D-Link de Layer 3 suporta IPv6 routing alaturi de IPv6 management.

D-Link este recunoscut pe plan international ca urmare a tehnologiilor green care reduc consumul energetic, protejeaza ambientul si reduce pierderile. Certificarea D-Link Green™, similara standardului green actual IEEE, a fost dezvoltata cu ani in urma in dorinta de a dota companiile cu tehnologii eficiente energetic, care indeplinesc sau depasesc standardele green actuale.

D-Link a fost primul producator de routere green pentru acasa, capabil sa diminueze consumul de energie cu pana la 40 procente(1). Cand IEEE a ratificat standardul green in octombrie 2010, D-Link deja lansa switch-ul compatibil IEEE, iar curand a extins compatibilitatea la toata gama sa de produse adresate companiilor.

Pentru firmele mici, Auto Surveillance VLAN de la D-Link reprezinta o noua functionalitate ce evidentiaza cresterea puternica a companiei, ca si furnizor de solutii end-to-end.

Deoarece IMM-urile cauta sa isi reduca permanent costurile, ideea ca pot combina IP surveillance si data networking a devenit deosebit de atractiva.

“Nu necesita configurare, si acesta este un beneficiu extraordinar. Adaugam si calitatea serviciilor (QoS) imbunatatita, iar in acest context avantajele Auto Surveillance VLAN vor fi foarte apreciate de catre intreprinderile mici si mijlocii“, a remarcat Anthony Lai, Head of D-Link Business Solutions Business Unit.

Tehnologie & Inovatie pentru Viitor

Cu totii ne bazam acum pe calculatoare si mobilitate, iar aceasta genereaza noi oportunitati pentru D-Link, ca si furnizor de solutii. Hotspoturi sunt acum peste tot, si este mare nevoie de tehnologie care sa asigure o trecere fara intreruperi intre retele.

D-Link a patruns recent in tehnologia mobila si a inregistrat rezultate remarcabile pe gama de wireless mobil. Prin urmare, D-Link se afla intr-o pozitie foarte buna pentru a dezvolta hardware in scopul imbunatatirii lucrului utilizatorilor cu furnizorii de servicii pe masura ce acestia incep sa renunte la telefonul fix si la conexiunile prin cablu, in favoarea unui sistem bazat pe adrese de IP in viata de zi cu zi.

Devenit mai mult decat un simplu furnizor de dispozitive de conectivitate, D-Link are in portofoliu o multime de produse cu design elegant care completeaza dispozitive de tipul tabletelor si TV-urilor HD. Noile echipamente avangardiste, cum sunt Boxee Box si routerele cu tehnologie SmartBeam™, au atras atentia iubitorilor de gadgeturi.

Noul concept “four screens, one cloud” ilustreaza modalitatea in care dispozitivele mobile precum smartphone-urile si tabletele, sau dispozitivele fixe cum sunt desktopurile si TV-urile HD devin tot mai interconectate.

“Comportamentul consumatorilor este in continua evolutie, iar acum suntem martorii unei tendinte de accelerare spre tehnologia convergenta“, informeaza Tony Tsao, D-Link CEO. “Aceasta convergenta prezinta o multitudine de oportunitati pentru D-Link in calitate de furnizor de solutii. D-Link este profund implicat in dezvoltarea de noi produse avansate, care vor determina viitorul retelisticii in urmatorii 25 de ani.”

(1) Economia maxima de energie la comparatia cu un switch D-Link conventional, cand dispozitivele conectate functioneaza 10 ore si oprite 14 ore, intr-un interval total de 24 ore si cu cabluri de 20mloading...

Adauga un comentariu