Stiri si curiozitati

Da, e adevarat! Anuntul despre Gina Pistol si Liviu Varciu

Publicat: 05 apr. 2019

Gina Pistol si Liviu Varciu nu mai au nevoie de nicio prezentare. Reusesc, de fiecare data, sa atraga atentia, trezesc curiozitatea publicului si participa la show-uri televizate de succes.

Gina Pistol, prezentatoarea “Asia Express”, isi face aparitia, saptamana viitoare, in “Fructul oprit”. Aceasta va putea fi vazuta de telespectatorii Antenei 1, miercuri – 10 aprilie, in episodul cu numarul 30 din cel de-al doilea sezon al serialului.

“M-am bucurat foarte mult sa reintalnesc oameni dragi”, marturiseste Gina Pistol, care nu se afla la prima experienta de acest gen. “A fost o placere sa fiu pe platourile de filmare ale serialului si sa petrec un sfert de zi alaturi de echipa <>. Este o atmosfera foarte frumoasa la filmari, s-a ras, s-a improvizat, nici nu stiu cand a trecut timpul atat de repede. A fost super fain si a mers totul usor”, a adaugat Gina. Aceasta isi interpreteaza propriul rol in “Fructul oprit” si va putea fi vazuta de telespectatorii Antenei 1, miercuri, de la ora 20.00, in episodul 30 din sezonul 2.

O surpriza de proportii

Oltenii Sile si Lina Boasca (Marian Ralea si Adriana Trandafir), dar si Costica (Liviu Varciu) au parte de o surpriza de proportii in momentul in care Gina isi face aparitia in Snagov. Tanta (Doinita Oancea) o va cunoaste astfel pe femeia, care il alinta Costi pe sotul ei si care a facut-o sa traiasca clipe de gelozie. “Asa ma bucur ca te cunosc!”, ii marturiseste Gina Tantei.

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit