Calatorii

Da, este adevarat. Poti conduce legal aceste masini pe soselele din Romania fara sa ai permis de conducere

Publicat: 26 iul. 2018
9

Potrivit legislatiei in vigoare, singurul lucru necesar pentru a conduce autovehicule in Romania fara permis este un atestat pe care il puteti obtine de la o scoala de soferi autorizata. Varsta minima pentru a conduce asemenea vehicule este de 16 ani, acestea reprezentand si un mijloc util prin care adolescentii pot obtine experienta necesara in viitor.

Chiar si in cazul in care aveti deja carnet de conducere, o astfel de masina va poate ajuta. In cazul in care aveti carnetul suspendat, puteti conduce un Bellier, Chatenet sau Aixam fara probleme.

Bellier Jade Classic – Masina care poate fi condusa fara permis are un motor diesel cu o capacitate cilindrica de 523cm³, care dezvolta 5,4CP. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 45km/h, iar capacitatea rezervorului este de 20 de litri. Consumul este de 3,2 litri la 100 de kilmetri, iar masina nu cantareste decat 390 de kilograme.

Aixam Coupe – Are un motor cu o capacitate cilindrica de 400 cmc care dezvolta, la fel ca modelele precedente, 5,4 cai putere. Astfel, viteza maxima este de 45km/h. 

Chatenet CH26 – Brandul a lansat modelul CH26 care are un motor cu o capacitate cilindrica de 523cmc, care dezvolta 5,4CP. Viteza maxima este de 45km/h, iar consumul este de 3 litri pentru fiecare 100 de kilometri. 

Adauga un comentariu