Bursa Barfelor

Da’ nu mai fi Cretinuța așa disperată… Îți vine rândul și ție!

Publicat: 06 aug. 2022

La final de rubricuță, babele vă mai spun două vorbe tot din lumea medicală. Cretinuța Chercherac conduce de ceva timp secțiunea de îngrijiri de la Speredon. Ea se face că muncește foarte mult, dar de vreo câteva săptămâni conduce pe uațap. De când e scandalul prin Speredon, stă numai ascunsă, iar cine își permite să o deranjeze e amenințat cu comisia de disciplină… Și cu presa are o problemă… A făcut tare urât când a văzut că angajații discută cu presa și e disperată să afle cine toarnă… Ea oricum visează să fie manager, dar e departe de ea realitatea… Să nu ajungă șefă de bulău, până la urmă, dacă face combinații și se crede stăpână pe plantație…
Comentarii
 • Chiriac Cristina ,de urmărit cum a ajuns asistenta șefă, cum a ajuns director de îngrijiri.cea mai slabă director de îngrijiri din istoria spitalului,a făcut numai prostii peste tot,a fost la FEG a plecat cu scandal,a fost la Ghica a plecat cu scandal,in spital terorizează pe toți salariații,se autonumeste salvatoarea spitalului,evun om toxic,mincinos,duce vorba de colo colo,a făcut numeroase anonime și sesizări împotriva spitalului neștiind că va obține la o cafea postul de director de îngrijiri.
  Lingușește conducerea pe Dănuț și pe Lili,dar pe la spate ii bârfește.
  Vrea să ajungă manager de spital.a uitat ce a făcut în medicala 2,dezastru,toți salariații și au făcut cruce că au scăpa de ea.
  Verificării pontajul cat era asistenta șefă in medicala 1 și verificsti și la Anmcs când umbla in audit sunt exact aceleași perioade.se ponta prezenta in spital dar era plecată in alte județe.
  E turbată,cine da date la presa? Amenință cu comisia de disciplină pe toți .terorizează colegii de la birouri.

 • Chiriac Cristina,e cea mai slabă asistenta șefă,iar acum e cea mai slabă directoare de îngrijire.
  Chiriac Cristina e copia fidelă a Anei Pauker.uraste pe toți,jicneste pe toți,i ar da afara pe toți.ii bârfește pe toți inclusiv pe manager și pe directorul medical.
  E un om foarte rău,in afara de jicniri și amenințări cu comisia de disciplină altceva nu spune.
  Le a purtat sâmbetele fostelor ,Simona Hurjui și Petronela Mavropol.
  Toți salariații se feresc de ea,alții au adoptat alta tactica de pupat in cur dar tot de frica.
  Să o vedeți la ședințele ei ,pe care le convoacă de aiurea fara un scop cum vorbește cu asistentele șefe,sunt adevărate anchete NKVD.
  Conduce doar prin telefon ,doar prin mesaje wathap,închisă în birou, iar că să impresioneze colegele și să pară fata de popr,apelează colegele cu diminutive,Miki,Adinuta,Lilisor,Pisica,Cristinica,apoi când închide se aude un dute dracului de proasta.cum a ajuns asta directorul de îngrijiri,numai ea și cu Cepoi știu care l au șantajat pe Timofte cu funcția .nu are nicio treabă ,rad de ea toate asistentele șefe pe la colțuri dar nu au încotro.sunt doamne asistente șefe mult mai bine pregătite și mai elegante și mai frumoase care chiar meritau,ea e o tipă toxica ,fugiți de ea.

Adauga un comentariu