Curiozitati

Daca ai aceste trasaturi esti una dintre cele mai rare persoane de pe planeta

Publicat: 23 mai 2019
9

Potrivit lui Carl Jung, personalitatile oamenilor sunt reprezentate in general de atitudinea acestora: senzorial intuitiv, extrovertit introvertit, reflexiv afectiv, a judeca – a percepe. Atunci cand alaturi cele 4 initiale ale acestor personalitati, obtii cel mai rar tip de personalitate: introvertit, intuitiv, afectiv, care judeca.

Daca studiezi o clasa de elevi, vei vedea ca doar unul sau doi dintre acestia sunt tacuti si observa tot ce se petrece in jurul lor. Aceste persoane sunt cele mai rare. 

Totusi, trebuie sa stii ca nu sunt timide sau introvertite. Faptul ca sunt tacute nu este singura caracteristica a personalitatii lor. Vezi mai jos care sunt semnele.

1. Putere de concentrare

Aceste persoane mereu se concentreaza asupra lucrurilor cu adevarat importante si abordeaza provocarile cu multa incredere si usurinta. Atunci cand lucrurile nu merg conform planului, mereu gasesc noi modalitati prin care sa isi duca planurile pana la capat.

2. Determinare si ambitie
Majoritatea persoanelor din cadrul celorlaltor tipologii personalitati sunt considerate lenese. Pe de alta parte, aceasta categorie de personalitate este aceea a indivizilor care muncesc din greu. Mereu dau tot ce au mai bun si nu se lasa pana nu isi vad visele devenind realitate.

3. Instinct puternic

Acest tip de personalitate este cel al persoanelor intuitive. Asadar, cele mai rare persoane de pe planeta au, pe langa alte calitati remarcabile, si o intuitie extrem de puternica. Atunci cand simt ca un lucru rau este pe cale sa se intample, incep imediat sa faca ceva in aceasta privinta, pentru a-l preveni, pe cat posibil. Persoanele care dispun de o intuitie peste medie, mereu simt, din timp, cand ceva notabil urmeaza sa se intample in vietile lor si ale celor apropiati.

4. Putini prieteni

Aceste persoane isi aleg prietenii apropiati cu foarte mare atentie. In majoritatea timpului le vezi singure, deoarece nu au nevoie de nimeni ca sa se simta bine. De asemenea, nu se simt in largul lor in grupuri mari de persoane, preferand compania unui cerc mai restrans.

Continuarea aici.

Adauga un comentariu