Actualitate

Daca ai o femeie puternica langa tine, nu o pierde! Ce sa faci ca sa ramana alaturi de tine

Publicat: 22 nov. 2018
17

O femeie puternica poate fi diferita, unica, fascinanta, insa o vei pierde, doar pentru ca nu ai profitat de ocazia sa o cunosti. Vei pierde o femeie puternica, atunci cand nu ii vei spune "Salut".

Vei pierde o femeie puternica daca vei fi un tip greu accesibil. O femeie puternica nu are timp sa alerge dupa cineva, deoarece alearga dupa visurile sale.

Ea nu cauta sa-si petreaca timpul cu cineva, care nu e dispus sa-si petreaca timpul cu ea. Nu este nepoliticoasa sau mandra, ci doar isi protejeaza inima.

De multe ori barbatii i-au provocat durere, de aceea nu o pierde inainte de a o cuceri.

Vei pierde o femeie puternica daca iti vei ascunde emotiile. Ea nu crede ca astfel iti arati puterea. Ea te considera cel mai minunat atunci cand nu-ti este frica sa fii asa cum esti, sa fii pur si simplu Om.

Ea nu vrea sa ghiceasca ce simti, ea vrea sa savureze tot ce ii poti oferi. Ea e atat de absorbita de aceasta viata, incat are nevoie de cineva, cu care sa savureze viata impreuna.

Vei pierde o femeie puternica daca o vei trata ca pe o simpla femeie. Ea este mai mult decat atat. Este demna, egala, puternica, ea poate misca muntii din loc.

O femeie puternica nu e neaparat o feminista aroganta, ea isi cunoaste propria valoare si abilitatile si nu-i va permite nimanui s-o lipseasca de aceste calitati.

Ea stie cand este folosita ca femeie si cand i se admira sufletul.

Vei pierde o femeie puternica daca o vei umili. O femeie puternica a muncit din greu pentru a-si construi respectul de sine, cariera, relatiile. Nu va fi cu cineva care nu observa ce a realizat.

Vei pierde o femeie puternica, daca nu o vei respecta. Pentru ca ea stie ce inseamna tacerea si remarcile cu sens dublu. Ea stie cum sa se respecte si nu va tolera lipsa de respect din partea ta.

Vei pierde o femeie puternica daca vei sta in fata ei in genunchi. Ea nu are nevoie de un astfel de barbat. Are nevoie de cineva care sa lupte, nu sa cerseasca, de cel care e la fel de hotarat precum e ea, de cel care stie cum sa-si ceara iertare si sa ierte.

Vei pierde o femeie puternica daca o vei lasa sa plece. Ea nu este ca celelalte. Ea nu va face o drama. Ea nu se va intoarce inapoi la tine, ea doar va privi cum o lasi sa plece.

Asadar, daca ai o femeie puternica langa tine, nu o lasa sa plece.

Adauga un comentariu