Paste

Daca nu mai ai inspiratie ca sa gatesti mancare de post, fa o portie de paste cu legume

Publicat: 17 mart. 2017

Ingrediente:

320 g paste
200 g mazare boabe
100 g fasole verde
10 rosii cherry
2 dovlecei
2 cepe mici
1 morcov
2 linguri de ulei de masline
1 lingurita de concentrat de legume
6 frunze de menta
sare si piper

Mod de preparare:

Curata dovleceii si morcovul, apoi taie-i julien. Opareste mazarea si pastaile de fasole, apoi scurge-le bine de apa.

Taie ceapa julien si caleste-o in uleiul de masline. Adauga peste ea legumele, concentratul de legume, sare si piper si mai lasa-le la calit cateva minute. Apoi, adauga un polonic de apa si lasa-le sa mai fiarba putin la foc mic.

Separat, fierbe pastele cu putina sare. Adauga peste legume rosiile cherry taiate pe jumatate. Scurge pastele, pune-le peste legume, adauga frunzele de menta, sare si piper, daca mai este nevoie.
Pastele cu legume se servesc calde, iar peste portie poti presara patrunjel tocat.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu