Dragoste

Daca partenerul nu te asculta, poti gasi aici cateva motive

Publicat: 09 mai 2019

Barbatii si femeile sunt diferiti in multe feluri. Aceste diferente pot reprezenta cauzele multor dezacorduri.
Este de asteptat ca barbatii si femeile sa nu se inteleaga tot timpul. ADN-ul lor este conectat altfel. Cu alte cuvinte, nu ar trebui sa te frustrezi de fiecare data cand nu intelegi de ce se comporta partenerul intr-un anumit fel. Acesta nu este intotdeauna pe aceeasi lungime de unda ca tine. Trebuie sa intelegi care sunt motivele lui. Daca simti ca nu te asculta si ca nu iti acorda atentie, atunci exista un motiv pentru asta. Iata de ce nu te asculta partenerul!

Care sunt motivele pentru care nu te asculta partenerul?

1. Stie ca nu iti place cand incearca sa rezolve ceva pentru tine

Uneori, ai nevoie de o persoana care sa te ajute sa te eliberezi de probleme. Un partener te poate ajuta sa faci asta. Cu toate acestea, exista momente in care isi va dori sa te ajute, iar tu vei refuza ajutorul sau. Nu iti doresti cu adevarat o solutie, ci doar sa iti exprimi sentimentele. Partenerului i se pare inutil daca nu iti doresti cu adevarat sa auzi parerea sa.

2. Stie ca nu iti place cand nu esti de acord cu el

Uneori, nu veti vedea lucrurile la fel. De asemenea, partenerul stie ca nu iti convine atunci cand cineva nu este de acord cu tine. In loc sa porneasca o cearta, te va lasa sa spui orice, iar vorbele tale ii vor intra pe o ureche si ii vor iesi pe cealalta. Considera ca este mult mai bine sa nu te asculte decat sa porneasca o cearta.

Vezi si: Afla cateva subiecte pe care sa le discuti cu o fata la prima intalnire

3. S-ar putea sa aiba alte lucruri la care se gandeste

Cateodata, partenerul are de rezolvat si probleme proprii. Nu il invinui ca nu te asculta, poate ca altceva mai important il preocupa in acel moment. De asemenea, ar trebui sa incerci sa ii intelegi preocuparile si framantarile.
In relatii, pana la urma, este vorba despre a oferi si despre a primi.

4. Nu stie ce vrei cu adevarat

S-ar putea sa spui un lucru, dar pentru el s-ar putea sa insemne altceva. Partenerul stie ca acest lucru se intampla adesea in viata voastra de cuplu. Asa ca alege sa nu te asculte, pentru ca stie ca nu va intelege bine ceea ce ii spui. Insa trebuie sa invatati sa comunicati cu adevarat, daca vreti ca relatia voastra sa reziste pe termen lung.

5. Nu ii place sa fie intrerupt

Nu ar trebui sa intrerupi nicio persoana atunci cand aveti o conversatie. Daca ii ceri parerea partenerului tau si il intrerupi in mijlocul frazei, nu va aprecia acest lucru. Va ajunge sa nu te mai asculte, pentru ca se frustreaza sau pentru ca simte ca nu ii pretuiesti deloc parerea.

6. Nu il intereseaza barfele

Pur si simplu nu este tipul de discutie care ii face placere. 
Nu ii pasa de aventura amoroasa pe care o are vecinul vostru. Nu te astepta sa fie vreodata entuziasmat cand aude o barfa, deoarece nu este in natura lui sa fie atent la lucruri care nu il intereseaza cu adevarat. Incearca o abordare diferita si faceti un compromis atunci cand vine vorba despre conversatiile care privesc interesele comune.

7. Nu ii place sa fie sacul tau de box

Daca vei ajunge sa iti tratezi partenerul ca pe un sac de box, mai ales daca nu merita, nu fi surprinsa daca nu te va mai asculta. Partenerului nu ii place sa fie in conversatii in care te plangi de lucruri care nu il privesc. Daca ai o problema cu un coleg enervant si iti descarci nervii pe partenerul tau, nu te astepta sa fie entuziasmat.loading...

Adauga un comentariu