National

Daca se alatura PMP, Elena Basescu are rezervat locul doi pe lista partidului la europarlamentare

Publicat: 14 mart. 2014
1

Fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, are rezervat locul al doilea pe lista candidatilor PMP pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, daca se alatura acestei formatiuni.

Colegiul National al PMP a stabilit, potrivit eurodeputatului Cristian Preda, ca lista partidului pentru euroalegeri va fi deschisa de un europarlamentar in functie „sau de mai multi, daca se alatura Miscarii Populare, oferind astfel experienta acumulata in legislativul european”.

Citeste si Elena Basescu. Confesiune ULUITOARE despre consumul de bere

Pana acum, Cristian Preda este singurul europarlamentar al PMP si, de altfel, el va si deschide lista partidului pentru alegerile din 25 mai.

Conform celor scrie de Preda pe blogul sau, daca un alt europarlamentar „se alatura” PMP, acesta automat il va urma pe lista.

Dintre actualii europarlamentari, Elena Basescu este singura care s-ar putea alatura Miscarii Populare, ceea ce i-ar asigura automat locul al doilea pe lista candidatilor PMP.

De altfel, si presedintele Traian Basescu a sugerat, vineri, ca fiica sa, in prezent europarlamentar PDL, ar putea candida din partea PMP.

Citeste si Elena Basescu face misto de Crin si Ponta! „Vedetele din showbiz au de ce sa fie geloase”

Intrebat daca a vorbit cu fiica sa cea mica, Elena, despre o eventuala intentie a acesteia de a candida la europarlamentare, seful statului a raspuns ca Elena Basescu este majora si ca nu a discutat cu aceasta. „Dar ea stie ca eu votez cu PMP”, a mai spus Basescu razand.

Pentru celelalte locuri de pe lista de candidati, PMP organizeaza alegeri interne, precizeaza Cristian Preda.

Acesta mentioneaza ca fiecare organizatie locala a partidului a propus un candidat, astfel incat, cu totul, sunt 43 de nume in competitie. Lista, in ordine alfabetica, a acestor candidati a fost trimisa membrilor, cu colaborarea Fundatiei Miscarea Populara, iar fiecare militant al PMP voteaza ordinea candidatilor pe lista, notandu-i de la 1 la 43.

Citeste si Ponta: Am informatia ca Elena Basescu va candida la Parlamentul European pe listele

„Spre deosebire de toate celelalte partide din Romania, ordinea pe lista e stabilita de catre teritoriu”, mai noteaza Preda.

Sursa: mediafax.ro

Comentarii
    • DACIANA[fata lui sarbu-fara un coi] si ADELINA[soata lui crinut ] sunt mai destepte????!!! Au astea un IQ de te sperie.Unii n-au nici o meserie ,dar castiga bine din politica,pe voturile noastre.Dar ala,cu formula apei :h2 zero,parca severin,PSD,e tare destept!!!!???Deci si baietii lui tata „e destept”

  • Cetatenii din Romania sunt revoltati ca oficialii europeni nu intervin in situatia prezenta grava prin care Basescu nu restecta Constitutia tarii . Acest fost securist comunist mafiot si-a infiintat un partid politic . Merkel si Obama (guvernele lor ) au sustinut pe acest hotoman de presedinte , impotriva unui popor intreg (7,5 milioane ) . Nu mai vrem ca oligofreni de tip fiica presedintelui sa ne reprezinte tara . Nici nu stie sa citeasca aceasta cretina . Tatal oligofrenei a infiitat partidul pentru ca fiica sa ajunga din nou in PE .

Adauga un comentariu