Diverse

Daca vrei sa fii respectata de barbatul tau, nu fa niciodata aceste lucruri

Publicat: 29 iun. 2018

Barbatii nu pot sa iubeasca o femeie pe care nu o respecta. Vezi ce sa nu faci niciodata daca vrei aprecierea lui. Nu accepta orice. Barbatii respecta o femeie care are propria personalitate si care este gata sa isi spuna parerea atunci cand nu este de acord cu ceva. Nu spune „da” intotdeauna si nu iti fie teama sa spui ce gandesti, chiar si atunci cand intra in contradictie cu opiniile lui. Te va aprecia mai mult!

Fii independenta. Un barbat vrea sa faca parte din viata unei femei, nu sa fie toata viata ei! Fii independenta, arata-i ca ai o viata si atunci cand nu e langa tine si ca te poti descurca foarte bine si fara el. Nu te imbata. Barbatii nu suporta sa vada o femeie beata. Nu spune nimeni ca isi va pierde respectul daca te va vedea un pic ametita, dar ai grija sa poti intotdeauna sa stai pe picioarele tale!

Nu minti niciodata. Onestitatea este cheia intr-o relatie, iar barbatii apreciaza femeile care le spun adevarul. Minciunile, de obicei, se afla, iar atunci fii sigura ca isi va pierde respectul pentru tine. Dar daca vrei respectul unui barbat, cel mai important este sa te respecti si totul va veni de la sine! Barbatii nu pot sa iubeasca o femeie pe care nu o respecta. Vezi ce sa nu faci niciodata daca vrei aprecierea lui.

Nu accepta orice. Barbatii respecta o femeie care are propria personalitate si care este gata sa isi spuna parerea atunci cand nu este de acord cu ceva. Nu spune „da” intotdeauna si nu iti fie teama sa spui ce gandesti, chiar si atunci cand intra in contradictie cu opiniile lui. Te va aprecia mai mult!

Fii independenta. Un barbat vrea sa faca parte din viata unei femei, nu sa fie toata viata ei! Fii independenta, arata-i ca ai o viata si atunci cand nu e langa tine si ca te poti descurca foarte bine si fara el. Nu te plange de fostul. Nu obtii nimic daca incepi sa te plangi de fostul tau iubit. El se va gandi, in primul rand, ca asa vei vorbi si despre el la un moment dat, iar in al doilea rand, nu il intereseaza.

Nu face amor prea devreme. Barbatii vor sa faca amor de la prima intalnire, insa cand vine vorba de femeia pe care o vor pastra in viata lor, lucrurile stau diferit. Incearca sa nu lasi garda jos din prima si fa-l sa depuna un pic de efort pentru a te cuceri. Vei obtine mai usor respectul lui.

Nu te imbata. Barbatii nu suporta sa vada o femeie beata. Nu spune nimeni ca isi va pierde respectul daca te va vedea un pic ametita, dar ai grija sa poti intotdeauna sa stai pe picioarele tale! Nu minti niciodata. Onestitatea este cheia intr-o relatie, iar barbatii apreciaza femeile care le spun adevarul. Minciunile, de obicei, se afla, iar atunci fii sigura ca isi va pierde respectul pentru tine. Dar daca vrei respectul unui barbat, cel mai important este sa te respecti si totul va veni de la sine!



loading...

Adauga un comentariu