Din lumea filmului

Daisy Ridley are sanse mari sa obtina un alt rol major, cel al Larei Croft

Publicat: 24 mart. 2016

Actrita a recunoscut ca a purtat discutii in acest sens cu realizatorii viitorului Tomb Rider

Una din stirile de top din aceasta satamana a fost legata de posibilitatea ca Daisy Ridley, tanara actrita aleasa ca protagonista a lui Star Wars: The Force Awakens, sa primeasca partitura Larei Croft din filmul aflat deja in dezvoltare. O confirmare din partea studiourilor se lasa inca asteptata, insa Ridley a tinut sa declare ca isi doreste foarte mult acest rol, dar a si confirmat, intr-un dialog cu cei de la TheHollywoodReporter.com, ca a discutat deja despre rol cu producatorii si ca este posibil sa il si primeasca.

„Astept ca cineva sa spuna ‘Pe tine te vrem, sa ne apucam de treaba’”, a spus actrita de 23 de ani.

Vezi si A murit un actor celebru: A jucat in Rambo si Melrose Place

Pe lista realizatorilor se mai afla si alte nume, dupa cum se arata intr-un articol al Moviefone.com din aceasta saptamana. Cum noul film Tomb Rider se va axa pe anii de inceput ai aventurierei, o actrita tanara si obisnuita deja cu antrenamentele pentru scenele de actiune ar fi potrivita.

Interesul pentru o relansare a seriei s-a aratat in 2013, cand a aparut un nou joc video Tomb Rider, centrat pe aventurile tinerei arheoloage Lara Croft. Filmul este totusi abia in fazele preliminarii ale dezvoltarii si ramane de vazut cat din scenariul acestuia va respecta linia propusa de ultimul joc.loading...

Adauga un comentariu