Magazin

DALAI LAMA despre FACEBOOK, marijuana si alcool

Publicat: 20 feb. 2014
1

Liderul spiritual tibetan DALAI LAMA se afla intr-un tur de doua saptamani pe coasta de Vest a Statelor Unite, ocazie cu care a stat de vorba cu revista Time. DALAI LAMA a vorbit despre mai multe subiecte printre care marijuana si Facebook.

DALAI LAMA In timpul interviului de 40 de minute, DALAI LAMA a vorbit despre amenintarile schimbarilor climatice, importanta unor relatii sanatoase intre China, locul nasterii sale, al carei lideri il defaimeaza constant, si India, locul care i-a asigurat exilul mai bine de jumatate de secol, despre Facebook si Twitter, despre marijuana si alcool, scrie totb.ro.

Citeste si Dalai Lama, discurs socant: „Ne vor vizita extraterestri, va fi INFRICOSATOR”

Despre Facebook si Twitter, DALAI LAMA a spus ca „depinde cum le folosesti”. Daca persoana [care le foloseste], el sau ea, are o anumita putere interioara, o anumita incredere, atunci nu e nicio problema. Dar daca mintea individului e slaba, atunci genereaza mai multa confuzie. Nu poti condamna tehnologia. Totul depinde de cine o foloseste”, a spus DALAI LAMA.

Citeste si Testul de personalitate al lui Dalai Lama

De asemenea, DALAI LAMA  a declarat ca nu a fumat niciodata marijuana, dar sustine utilizarea acesteia in scopuri medical.

„Astfel de substante sunt considerate in general ca fiind otrava, ceva foarte rau. Insa se folosesc in mod deliberat pentru anumite boli. Asa ca totul se afla la latitudinea medicului sau a oamenilor de stiinta. Capacitatea de a judeca realitatea e ceva foarte unic. Creierul nostru e ceva foarte special. Daca e avariat, e groaznic. Asa ca alcoolul si drogurile sunt foarte rele”, a spus DALAI LAMA.

Citeste si Vezi cine are sanse sa-i ia locul lui Dalai Lama

Adauga un comentariu