Sporturi

Dallas Mavericks, in vizita la Casa Alba

Publicat: 11 ian. 2012

Preşedintele SUA Barack Obama s-a declarat fascinat şi l-a lăudat public pe jucătorul german al campioanei NBA, Dirk Nowitzki, cu ocazia vizitei clubului Dallas Mavericks, la Casa Albă.
Campionii NBA de la Dallas Mavericks au fost invitaţii preşedintelui SUA, Barack Obama, luni, la Casa Albă. Obama s-a întreţinut cu jucătorii, conducerea şi patronatul clubului, dar atenţia şi discursul său l-au avut în prim-plan pe germanul Dirk Nowitzki. „Dirk s-a alăturat echipei Mavericks în urmă cu 13 ani, ca un copil slab din Germania, cu o frizură ridicolă, după cum o descria chiar el”, a spus Obama, starnind rasete.
„Anul trecut a devenit al doilea jucător european din toate timpurile numit MVP al finalei. Şi nu a fost deloc uşor. A jucat un o accidentare la deget în meciul doi, iar în meciul patru a avut febră de 38.4 grade Celsius. Dar de fiecare dată, jocul său a contat. Şi, cred că este corect să spunem că foarte rar am văzut un play-off mai bun decat cel reuşit de Nowitzki anul trecut. A fost remarcabil”, a mai spus preşedintele SUA în discursul său.
La finalul ceremoniei, Dirk Nowitzki i-a dăruit preşedintelului SUA un tricou original de joc de la Mavericks, cu numele Obama inscripţionat şi numărul 23. Barack Obama este însă un mare fan al echipei Chicago Bulls şi al lui Michael Jordan, cel care a jucat cu numărul 23.loading...

Adauga un comentariu