Curiozitati

Dama de consumatie, inainte si dupa

Publicat: 30 iul. 2013
4

Exista si in lumea sexului povesti de succesuri si, evident, povesti de esecuri. Nu ne referim aici la acele succese care presupun ca barbatul sa fi reusit sa aiba macar jumatate de erectie. Astea ne privesc pe noi, clientii. Si nici la esecurile, tragice, care se lasa cu HIV la purtator. Ne referim la povestile fetelor. Dar – mare atentie! – nu la povestile spuse de ele. Trebuie sa stiti ca prostituatele sint de obicei niste mari povestitoare, adica niste mari mitomane. In primul rind, aproape toate sustin ca fac doar temporar, pentru numai citeva luni, hai un an, meseria asta, pina depasesc un moment de dificultate financiara. Exact asa cum Los Angelesul si Hollywoodul sint pline de chelneri care-s doar temporar chelneri, pina cind vor ajunge mari actori. Pe cei mai multi ii prinde pensia servind in circiuma si asteptind impresarul care sa-i transforme in Marlon Brando. Dar destul cu vorbaria, sa trecem la fapte: vom relata doua povesti – reale – de succes din domeniul sexului platit.

Am cunoscut-o ca una dintre cele mai ieftine si mai de jos prostituate dintr-un mic oras de provincie. Era jalnica, atunci, la cei 19-20 de ani. Consuma cite zece clienti pe zi doar ca sa aiba ce sa manince. Copilul, caci avea si un copil, i-l crestea o matusa. Nu era deloc proasta. Te treceau fiori ascultindu-i povestea, dar mai ales privind-o. Visa sa ajunga in Spania sau Italia, iar eu as fi pariat deja ca va sfirsi omorita pe o plaja de linga Roma. Un cadavru neidentificat in morga Carabinierilor. Ei bine, am intilnit-o dupa 15 ani, la taior, lucrind intr-o cladire cu multe etaje din Londra. E drept ca lucra la firma care se ocupa de curatenia in acea cladire, dar ea era un fel de sefulica peste niste spalatorese, maturatoare si soferi. Deci se poate, mi-am zis. Uite ca romancele nu trebuie sa devina celebre in ditamai Londra ca prostituate. Putem avea si femei mai serioase, adica foste prostituate. V-ati gindit si voi, ca si mine, ca poate fata se culca cu seful. Ei, si ce, asta nu inseamna ca e curva, ci femeie de cariera.

Al doilea destin de dameza s-a consumat in Romania. Inca o data se demonstreaza ca valorile romanesti nu trebuie musai sa plece la Londra ca sa fie apreciate. Domnita asta a plecat in cariera mai de sus, adica aproape din centrul Bucurestiului, de la niste tarife mai umane. In sensul ca-i ajungea un client, nu douazeci, ca sa manince bine doua zile. Era o piti veritabila ca aspect, dar cu destul bun-simt. Ma rog, erau si alte vremuri.

La citiva ani dupa ce am cunoscut-o, timp in care fata devenise „de circuit inchis”, adica era disponibila numai pentru cei cu care facuse deja biznis, am primit de la ea un mesaj aproape induiosator. Spunea acolo cam asa: „Saptamina aceasta ma casatoresc. Mi-a facut placere sa va cunosc, a fost frumos. Toate cele bune si noroc in viata!” Mai raminea sa spuna, ca la Oscar, multumesc celor care m-au sprijinit si au cazut in mine, aaa, pardon, au crezut in mine. Sau putea sa spuna cum spun cei care vor sa termine elegant o relatie: „Dragii mei, eu cred ca nu va merit”. Dupa alti anisori, am vazut-o intr-o functie importanta printr-o institutie de stat. Am aflat ca socrul ei era un mare barosan si asa ajunsese acolo. Ce sa zic? Ma bucur ca i-a ajutat Dumnezeu, ca tare era fata buna. Dar chiar buna rau.

Vedeti, dragii mei, cum e viata asta? De obicei, pe tarimul sexului pe bani, noi, clientii, cerem discretie si ne temem sa nu ne trezim peste ani ca ne recunoaste si saluta cineva prin locuri publice. Dar uite ca de multe ori si fetele au nevoie de discretia noastra.

Adauga un comentariu