Mozaic muzical

Dan Bittman, despre moartea celor trei mari lăutari. Ce a putut să spună despre Cornelia Catanga, Nelu Ploiesteanu și Gabi Luncă

Publicat: 09 apr. 2021
Dan Bittman intr-o camasa de in descheiata pe malul marii
Dan Bittman, solistul de la Holograf, a făcut o declarație extrem de controversată cu privire la moartea celor trei mari lăutari la Realitatea TV.

Dan Bittman a vorbit despre moartea celor trei mari lăutari și a reușit să își pună iar lumea în cap. Arstisul a militat mereu împotriva restricțiilor COVID-19. Cântărețul s-a arătat mereu deranjat de ce se întâmplă în lupta împotriva nemilosului virus.

Acum, a revenit în prim plan cu o declarație controversată despre Cornelia Catanga, Nelu Ploiesteanu și Gabi Luncă.

Dan Bittman, despre moartea celor trei mari lăutari

Cornelia Catanga, Nelu Ploiesteanu și Gabi Luncă s-au stins din viață din cauza COVID-19. Solistul de la Holograf  a făcut o declarație extrem de controversată cu privire la cei trei.

„Dumneavoastră știți care este media vârstei longevității în România? Vă întreb pentru că are legătură cu răspunsul. La bărbați este 68 de ani, la femei este 70. În alte țări unde oamenii au grijă de societatea în care trăiesc, această medie este mai crescută. La noi cam astea sunt vârstele când cineva își ia la revedere de la rude, de la viață.

Voi fi și mai cinic când și dumneavoastră vă voi spune că nu puteți să îmi spuneți cu exactitate cauza morții colegilor mei, cum le spuneți dumneavoastră. Că o spune cineva, că o spune deși nu a a făcut nici măcar o autopsie, în momentul acela dați-mi voie să nu cred toate informațiile”, a spus Dan Bittman la Realitatea TV.

Solistul de la Holograf se plânge de măsurile luate

Dan Bittman a precizat mereu că măsurile luate la noi în țară sunt exagerate. La fel a făcut și în platoul de la Realitatea TV.

„Mă plâng de măsuri absurde, mă plâng de oameni optuzi, mă plâng de faptul că cineva încearcă împotriva evidenței să ia niște măsuri absolut lipsite de logică și de sens. De asta mă plâng, și de guvernanți care sunt orbi din partea problemelor țării și măsuri luate anapoda, de asta mă plâng. Nu am spus niciodată să nu respectăm legea. Eu am fost unul dintre puținii care a respectat legea. Merg cu mască, mă distanțez social. Am dreptul la comentarii, da, și lupt pentru asta”, a declarat Dan Bittman, la Realitatea Plus.

Dan Bittman, noi acuzații cu privire la pandemie

Cântărețul crede în continuare că pandemia este un paravan pentru o afacere imensă de pe urma căreia profită doar anumite persoane în detrimentul celor mulți. Totul se derulează după un plan bine pus la punct.

„Eu am spus de la începutul acestei pandemiei, din punctul meu de vedere, nu e o pandemie, acest virus nu e letal. Apropo, unde sunt izoletele? Au fost medici care m-au felicitat pentru cum am pus problema. Ei nu pot să vorbească, pentru că sunt obligați să promoveze virusul. Ați uitat că-n martie ne spălam și dinții cu dezinfectanți?! E o problemă de bani, de trilioane de dolari. Când sunt alegeri scad din pix cazurile. Puteți să mă băgați de mâine la pușcărie, e crimă cu premeditare ce s-a făcut. Jumătate din oamenii care au murit, au murit cu zile, din cauza testelor fals negative sau pozitive. Sunt vieți pierdute pentru care nu răspunde nimeni”, a precizat Dan Bittman.

Solistul de la Holograf  a făcut o declarație extrem de controversată cu privire la moartea celor trei mari lăutari la Realitatea TV.
Adauga un comentariu