Mozaic muzical

Dan Bittman si-a angajat fiul cel mare la baza de sporturi nautice a familiei! Alex s-a facut instructor de wakeboarding 

Publicat: 26 iun. 2019
3

Alex Bittman nu mai face valuri in muzica, ci pe balta familiei. Baiatul cel mare al liderului de la Holograf a renuntat o vreme la a scrie versuri licentioase si s-a angajat la baza de sporturi nautice infiintata de tatal lui, ca instructor de wakeboarding.

Ajuns la 20 de ani, frumuselul Alex a fost scolit de sportivi de nivel european, care au facut demonstratii pe baza lui Bittman, inainte de a intra in randul personalului de la club si de a le preda doritorilor lectii de wakeboarding.

Ca sa incurajeze tinerii sa se aventureze pe luciul apei, le ofera o reducere de 50% elevilor si studentilor la pachetul de initiere – reducere acordata, bineinteles, in baza carnetului de scolar. 

”Tu vei fi echipat cu placa, vesta de salvare si casca de protectie, care are un receptor si in asa fel auzi in permanenta instructiunile date de profesorul tau de wakeboarding, care se afla pe mal, langa pontonul de unde tu pornesti la apa. El iti va spune permanent ce ai de facut. Atat timp cat esti in apa, vei auzi in casca toate indicatiile de care ai nevoie pentru a avea parte o experienta de neuitat”, ii explica Alex unui incepator in ale wakeboardingului gata sa se aventureze pe lac. Tot el l-a initiat in sportul nautic si pe mezinul familiei, Marc Nicolas, care are 12 ani. 

Adauga un comentariu