Actualitate

Dan Bordeianu s-a insurat in mare secret! Iata cum arata sotia lui!

Publicat: 13 oct. 2015

A fost ani la rand idolul a milioane de tineri si unul dintre burlacii celebri din Romania. Dar de acum, gata! Dan Bordeianu a spus adio celibatului si s-a asezat la casa lui!

Surpriza de proportii! In timp ce unele vedete transforma evenimentele private din viata lor in afaceri pentru a stoarce bani de la televiziuni sau a se promova puternic, iata ca mai exista si exceptii de la regula. Saptamana trecuta, in primul weekend al lunii octombrie, actorul Dan Bordeianu s-a cununat civil si religios cu aleasa sa, Teodora. Cei doi se cunosc de mai multa vreme si sunt impreuna de doi ani si jumatate.

Dupa ceremonia civila, cea religioasa a avut loc la Manastirea Cernica, in mare secret si in prezenta doar a catorva persoane apropiate si de incredere familiei.

Contactat de WOWbiz.ro, Bordeianu, actor al Teatrului Nottara din Bucuresti, a confirmat informatia, explicand cum au stat lucrurile in realitate.

“Da, ne-am casatorit! Am vrut o nunta in termenii nostri, fara tam-tam, presa si nebunii, si asa ne-a si iesit. A fost in familie, un eveniment discret si atat. Nu am simtit nevoia sa foloseasc casatoria noastra ca material de PR. Au fost toti ai nostri laolalta, cununia s-a petrecut la o biserica din Bucuresti, unde merg eu de mai multi ani, iar petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. Dupa nunta am avut o saptamana de miere si am fugit intr-o zona calda si frumoasa. Aici am auzit ca a fost cam frig”, ne-a declarat Dan Bordeianu.

Implinit, fericit si pe deasupra proaspat luat cu acte, Bordeianu a lamurit cum sta treaba si cine este partenera sa de viata.

“Pe sotia mea o cheama Teodora Bordeianu. Munca ei se desfasoara la birourile unei companii, un brand celebru. Nu cunoasteam de mai multa vreme, suntem impreuna de doi ani si jumatate si ideea casatoriei a venit firesc. Probabil ca vor urma si copii, cum este normal, dar sa lasam lucrurile sa se intample in ritmul lor si sa ne bucuram de ceea ce este acum”, a declarat actorul Dan Bordeianu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit